2777
2789
عنوان

اگه دختر نوجوون دارید لطفا کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست
فعلا ۸ سالشه ولی کلاس آنلاین شدنی با گوشی من میره روزی نیم ساعت براش کارتون میزارم یا بازی میکنه با ...

۸ اره ولی بزرگتربشه طبیعتا مستقل ترم میشه همش نمیتونه با گوشی شما که شما روش نطارت داری میتونی محدودش کنی باهاش دوست بشی ولی اینکه کلا صورت مسئلرو پاک کنی که راحت باشی این فقط ضربس

من به شخصه اصلا با سختگیری موافق نیستم اما واقعا نمیدونم چرا وقتی اتفاقی میوفته دخترم باهام درمیون ن ...

ببینید شما باید چارچوب تعیین کنید برای فرزندتون نه خیلی سخت گیری افراطی و نه اینکه ساعت یازده شب بخواد بره بیرون و شما اجازه بدید

به نظرم یه جای کارتون مشکل داره ؛ شما باید یه جوری مرز ها و اقتدارتون رو تعیین کنید که دخترتون خودش بدون کار اشتباه رو انجام نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه اصلا با سختگیری موافق نیستم اما واقعا نمیدونم چرا وقتی اتفاقی میوفته دخترم باهام درمیون ن ...

اگر من بودم رک و راست باهاش دوست میشدم اصلا قضاوتش نمیکردم از زیر زبونش میکشیدم بیرون

با پدرش راحت نیست اون باهاش حرف بزنه؟

ولی مثلا محدودیتم واقعا مهمه مثلا شب بیرون رفتن نداریم چون واقعا نوجوونا کلشون باد داره

تو دوران دانشگاه یاد میگیره از پس خودش بر بیاد

نظارت خیلی خوب و مهم هست اما کنترل گری نه الان شما به جای این همه سحت گیری تا قبل از سن بلوغ دخترتون میتونید براش نقش یک مادر و یک دوست رو بسازید یا فقط میتونید نقش یک مادر والدگر یعنی کنترلگر رو بسازید افراط تو هر چیزی خوب نیست

الان دخترتون سنش کمه و شما زورتون میرسه اما وقتی بزرگ بشه یا یواشکز کارهاش رو انجام میده یا با زورگویی و لجاجت کارش رو انجام میده