2777
2789
عنوان

متاسفم برای نی نی یار ها

91 بازدید | 10 پست

چرا وقتی بدونن یه کورد یه حرف یکم ناجور بزنه همه سریع گارد میگیرن روش اگرم همه به کورد توهین و بی احترامی کنن اصلا براشون مهم نیست

واقعا براتون متاسفم

تا کی این همه بی عدالتی و تبعیض😕😕😕😕

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی حق توهین نداره

کورد و فارسم نداره کلا هیشکی

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

کسی حق توهین ندارهکورد و فارسم نداره کلا هیشکی

دقیقا همینه

من هیچ وقت سر اینکه بگم کوردم اینم این کاره م مهمم یا هرچیی نگفتم اصن از این جور حرفا بدم میاد

ولی اگه یکی بخواد بخاطر کورد بودنم بی احترامی کنه ناراحت میشم واقعا🙁💔

نمیدونم چی بنویسم والا.....