2777
2789
عنوان

یه پیام اومد به خط بابام

134 بازدید | 11 پست

بابام گفت یکی پیام داده ، به اسم مِسی پا کج

مامانمم گفت مِسی پا کج چیه🤣

بعد که خوندمش تا نوشته mci package

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

چقدر بانمکن مامان باباها🥹♥️

مامان من تا با هوش مصنوعی میخواد حرف بزنه یه ساعت احوال پرسی میکنه😂😂😂

مهشیدم🤍 باز میشه این در ، صبح میشه این شب ، تموم میشه این درد ، صبر داشته باش...

چقدر بانمکن مامان باباها🥹♥️مامان من تا با هوش مصنوعی میخواد حرف بزنه یه ساعت احوال پرسی میکنه😂😂😂

🤣

مسی پاکج🤣🤣

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

مسی پاکج🤣🤣

بخدا مردم از خنده

بابامم تازه از خواب بلند شده بود، هی اینو با حالت خواب آلود تکرار میکرد

بخدا مردم از خندهبابامم تازه از خواب بلند شده بود، هی اینو با حالت خواب آلود تکرار میکرد

داشت یادش میآورد کیه😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.