2777
2789
عنوان

خانوما بچم خیلی مریضه

67 بازدید | 13 پست

میشه دعاش کنید واسش یه صلوات بفرستید

واقعیت انقدر اذیت و خستم توان توضیح دادن راجع به مریضش رو نداره فقط تو رو خدا دعا کنید سلامتیش رو به دست بیاره علی ۵ ماهه من بیشتر از توانش داره اذیت میشه .خدا هیچ مادری رو با بچه آزمایش نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت من الان یه ساله همینم. زندگیم سیاه شده. یه نذر هفت هزار تا آیت الکرسی کردم هم یذره بچه وضعیت ...

بچه ات چند سالشه عزیزم

من انقدر خستم دیگه نمیدونم چه نذری کنم مدت هاست درست نخوابیدم

میدونی بچه من اگزما شدید داره بدنش همش خارش داره از اول دی چشماش رو در حد چند دقیقه باز کرده دیروز بیهوشش کردن قرینه چشمش تاول زده آسیب جدی دیده آروم و قرار نداره فردا میرم دوباره بیمارستان برای چشمش دعا کن چشمش قابل درمان باشه

بچه ات چند سالشه عزیزم من انقدر خستم دیگه نمیدونم چه نذری کنم مدت هاست درست نخوابیدم میدونی بچه من ...

پنج سالشه. قرنیه تو ایران پیوند میشه تو فارابی نگران نباش.

پسر من سکته مغزی نادر کرده که هنوزم علتشو تشخیص ندارن. علاوه بر پزشکان مختلف تو ایران پروندشو آمریکا و آلمانم فرستادیم که اونجام گفتن کلا تو دنیا پنج تا دونه بچه ام حتی این سکته سابقه نداره.

به ما پروفسور قناعتی علنا گفت هیچ کاری از دست هیچ دکتری برنمیاد و این حجم از لخته برطرف نمیشه. ولی واقعا معجزه وار لخته ها برطرف شدن با دارو. واقعا کسی انتظار برطرف شدن اون حجم از لخته رو نداشت و پسر من فقط با رگ زایی زنده مونده بود که در واقع فقط معجزه بود.

الانم فشار بالای مغز زده عصب چشمو تا حد زیادی از بین برده و متاسفانه عصب چشم مثل قرنیه نیست که پیوند داشته باشه. الان کم بینای شدید شده ولی من تحقیق کردم تو آمریکا داره سلول درمانی انجام میشه برای عصب چشم ولی زیر هجده سال مطلقا انجام نمیدن متاسفانه

پنج سالشه. قرنیه تو ایران پیوند میشه تو فارابی نگران نباش.پسر من سکته مغزی نادر کرده که هنوزم علتشو ...

اتفاقا فردا دارم میرم بیمارستان فارابی پیش متخصص قرنیه

باز خداروشکر لخته های سرش از بین رفت توکل به خدا ان مسائل دیگه ام برطرف بشه ان شالله به حق حضرت علی اصغر همه بچه های بیمار لباس عافیت بپوشند بچه های ما هم همین طور

اتفاقا فردا دارم میرم بیمارستان فارابی پیش متخصص قرنیه باز خداروشکر لخته های سرش از بین رفت توکل به ...

الهی آمین

خدا از دهنت بشنوه

بهترین کار میکنی بری فارابی خیالت راحت میشه

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه بهترین کار میکنی بری فارابی خیالت راحت میشه

امروز انقدر حالش بد بود گفتم ببرم مفید یا طبی کودکان چون اگزمای شدید هم داره بدنش تاول داره ولی گفتم صبر کنم تا فردا برم فارابی ببینم نظر قطعیشون چیه

امروز انقدر حالش بد بود گفتم ببرم مفید یا طبی کودکان چون اگزمای شدید هم داره بدنش تاول داره ولی گفتم ...

وا از بیمارستان چرا مرخصش کردن؟ ببین مفید واقعا خیلی ببخشید ولی آشغاله. اگه تونستی ببر طبی. من اگه طبی میبردم از اول پسرم چشماش به این روز نمیفتاد