2777
2789

مادرشوهرم یکم شکم داره بعد به شوهرم ک میره باشگاه گفت به نظرت برم باشگاه این شکمم اب میشع؟

گفت اره فقط مثل ی بنده خدایی میشی...

اون طرفی ک شوهرم اسمش رو برد من خودم یا مادرشوهرم و اینا همیشه میگیم فلانی عجب ... داره بعد اینم همچین مثالی زد و واقعا هم خیلی اصن نرمال نیست

حالا به نظرتون باهاش قهر کنم یا نicon

قطعا

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی کوتاه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

چی میگید

هر چه بیشتر میخونم کمتر متوجه میشم

ایموجی آخر واسه چیه

بخاطر اسم یک خانم رو بردن دعوا و قهر کنید؟

در کل خوبید؟

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میشه دلیل قهرت رو بگی؟ اصلا چی گفتی؟

اون خانمی که شوهرش راجبش گفت اینا میگفتن باسن خوبی داره

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

اون خانمی که شوهرش راجبش گفت اینا میگفتن باسن خوبی داره

اره اون اینجا دیگ زبان زده از بس بزرگه یعنی خودم همیشه با شوهرم راجع بهش حرف میزنیم ن ک مسخره کنیم مثلا بهش میگم مثل اون ک بشم خوبه دیگ

اونم امروز اونو مثال زد و گفت اگه بری باشگاه مث اون میشی

چه حرف زشتی به مامانش زده.. خجالتم خوب چیزیه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اره اون اینجا دیگ زبان زده از بس بزرگه یعنی خودم همیشه با شوهرم راجع بهش حرف میزنیم ن ک مسخره کنیم م ...

خب کار شما هم درست نیست از اندام یه خانم دیگه جلوی شوهرت حرف میزنی....

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻