2777
2789
عنوان

اکسم از اینستا بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست
من نمیدونم رابطه تون چجوری بوده ولی هر آدمی یه ظرفیتی داره امیدوارم ظرفیتش پر نشده باشه ولی ته دلم م ...

اینکه یکی در میون تلاش میکنه باعث شده منم همش منتظر باشم

انشاءالله هر چی خیره ولی پذیرفتنش برام خیلی سخته

اینکه یکی در میون تلاش میکنه باعث شده منم همش منتظر باشمانشاءالله هر چی خیره ولی پذیرفتنش برام خیلی ...

اگه دلیل جدایتون خانواده هست چرا شما قطع ارتباط کردید؟یواشکی به هم دلگرمی بدید و از هم خبر بگیرید

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این وسط من بیگناه ترین بودم

کسی مقصر نیست نه تو ، نه اون

نمیشه ، همین

اونم تلاشش رو کرد و دیگه جایی برای تقلا براش وجود نداره

تصمیمی که میتونه برای حال خودش بگیره فراموش کردن و شروع دوبارست

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اگه دلیل جدایتون خانواده هست چرا شما قطع ارتباط کردید؟یواشکی به هم دلگرمی بدید و از هم خبر بگیرید

راستش اوایلش بابام فهمید درارتباطم گوشیمو گرفت اکثرا گوشی مامانم دستمه

آخه من مطمئن نیستم یه جوریه رفتاراش میخوادها ولی حاضر نیست ببینه کسی بهش زور بگه در مقابل بابام گارد داره نمیدونم منظورمو درست میرسونم یا نه بعد خانوادهشم جز مادرش هیچکدوم تلاشی نکردن

باباش دوهفته پیش زنگ زد بابام بعد ۹ ماه که نامزدیمون بهم خورد بابامم جوابشو نداد

خب من چجوری وقتی گوشی ندارم و با این رفتاراشون باهاش ذر ارتباط باشم

کسی مقصر نیست نه تو ، نه اوننمیشه ، همیناونم تلاشش رو کرد و دیگه جایی برای تقلا براش وجود نداره تصمی ...

اتفاقا اون تو به وجود اومدن این قضیه کمی مقصر بود

فک کن مامانش که عمهم میشه بابامو و شوهرشو و پسرشو همه رو نفرین میکنه

میگه به غیر فلانی(من) چون بیتقصیره

نباید به همین راحتی قولی که به من داده رو فراموش میکرد

راستش اوایلش بابام فهمید درارتباطم گوشیمو گرفت اکثرا گوشی مامانم دستمهآخه من مطمئن نیستم یه جوریه رف ...

خب پس بپذیر واقعیت رو

آماده هر اتفاقی باش

بهترین ها واست اتفاق بیفته عزیزم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

یه مدت ولش کن هرکاری میخواد بکنه، رد شدن حس خوبی نیست به آدم زور میاد، بذار دردش کمتر بشه شاید برگرده اگرم برنگشت فدای سرت نشد دیگه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم...