2777
2789
عنوان

اکسم از اینستا بلاکم کرده

345 بازدید | 39 پست

من نه درخواست دنبال کردنی دادم نه چیزی

تا همین دوهفته پیشم تلاش میکرد بابامو راضی کنه که دوباره نامزد کنیم الان دو هفتهست نمیدونم میخواد یا نه منم باهاش در ارتباط نیستم

اینم بگم موقعی که نامزد بودیم بلاکم کرده بود و زیر بار نمیرفت تا آخرش گفت از قصد بلاکت کردم و دلیلشو گفت

اما اون موقع هردو همو دنبال میکردیم الان چی من که تو پیجش نیستم و پیجشم خصوصیه دسترسی به محتواش ندارم که مشکل داشته باشه

دلیلش چیه چت جی پی تی میگه در جستجوی دلیلش نباش به تصمیمش احترام بذار شاید میخواد موقتا فاصله بگیره😐 مگه من باهاش در ارتباطم آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکارش داری؟دوست داری واسه خودت دغدغه ایجاد کنی؟اگه تلاششو کرده و جوابتون منفی بوده دیگه قرار نیست مثل فرهاد واست کوه بکنه.میره دنبال زندگیش

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

خب چیکارش داری؟دوست داری واسه خودت دغدغه ایجاد کنی؟اگه تلاششو کرده و جوابتون منفی بوده دیگه قرار نیس ...

من که جوابم منفی نبوده خودشم میدونه

من از اونم بیشتر برام مهم بوده

آخه من چه گناهی کردم که سر یه مسئله خانوادگی بهم بخوره بعد بلاک شم

من که جوابم منفی نبوده خودشم میدونه من از اونم بیشتر برام مهم بودهآخه من چه گناهی کردم که سر یه مسئل ...

من نمیدونم رابطه تون چجوری بوده ولی هر آدمی یه ظرفیتی داره

امیدوارم ظرفیتش پر نشده باشه

ولی ته دلم میگه برمیگرده

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .