2777
2789
عنوان

اکسم از اینستا بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

احتمالا منطقی داره تصمیم میگیره و متوجه شده ازدواجی که از اول انقدر داخلش حرف هست، اینده نداره. باید بپذیری تموم شده هست از طرف او. اگر مشتاق بود دو هفته ول نمیکرد. بلاخره یجوری باهات تماس میگرفت

یه مدت ولش کن هرکاری میخواد بکنه، رد شدن حس خوبی نیست به آدم زور میاد، بذار دردش کمتر بشه شاید برگرد ...

ولش کردم دیگه اصلا بهش پیام نمیدم چند ماهه

ولی خب من که بهم نزدم اون باید کنار من میبود

باید انقد میومد در خونمون که بتونه با من ارتباط برقرار کنه نه که بلاکم کنه

من نهایتش تا آخر این سال تو این بلاتکلیفی بمونم بعدش برای همیشه کنارش میذارم ۹ ماه شده دیگه خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا منطقی داره تصمیم میگیره و متوجه شده ازدواجی که از اول انقدر داخلش حرف هست، اینده نداره. باید ...

واقعا منطق اینو میگه؟

وقتی منی که ادعای عاشقی میکرد رو اینجوری رها کنه ته نامردیه

باید منطقش اینو در نظر بگیره که من مقصر این قضایا نبودم

نمیدونم واقعا من نمیدونم منطق درست چیه

احساس میکنم پای یکی وسطه که تورو میشناسه و ممکنه اون ازش خواسته باشه بلاکت کنه وگرنه چرا یهویی

خب این قبلا هم بلاکم کرده

هنوز دو هفته نگذشته از تماس باباش بخدا، چطور میشه جایگزین کنه

خب این قبلا هم بلاکم کرده هنوز دو هفته نگذشته از تماس باباش بخدا، چطور میشه جایگزین کنه

عزیزکم جایگزین کردن مثل اب خوردنه نباید خودت و ببینی که متعهد و عاشقی چون اون ادم اینطور نیست و میتونه جایگزین کزدن براش خیلی ساده تر از چیزی باشه که فکرشو کنی

عزیزکم جایگزین کردن مثل اب خوردنه نباید خودت و ببینی که متعهد و عاشقی چون اون ادم اینطور نیست و میتو ...

من دیگه نمیخوام که بهم برسیم ومیخوام رهاش کنم ولی خب شناختی که من نسبت بهش پیدا کردم آدم اینجوری نیست اصلا

اگه باشه هم فاقد اهمیت ولی نمیتونم بهش تهمت بزنم