2777
2789
عنوان

ی فامیلمونو میخان اعدام کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 44 پست
از سر دشمنی سرش و بریده؟؟؟ سر بریدن خیلی وحشتناکه ها

نه رفته دزدی خونه پیرمرده بیدار میشه اینو میگیره سرشو میبره بنده خدارو

الانم دنبال پول جمع کردنو رضایتن

حقشه اعدام شه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وحشتناکه.دیگه فرار می کرد چرا بکشه بنده خدا رو

همین

عوضی

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

یکی از همشهریای ما ام میخوان اعدام کنن پسره رفته دزدی گرفته سر پیرمرد بنده خدارم بریدهالان همه جمع ش ...

باورم نمیشه😂

برا یه قاتل جانی که انقد سنگ دله که میتونه سر ببره دارن پول جمع میکنن؟ نمیترسن نفر بعدی خودشون باشن؟! 😂😂

باورم نمیشه😂برا یه قاتل جانی که انقد سنگ دله که میتونه سر ببره دارن پول جمع میکنن؟ نمیترسن نفر بعدی ...

میگن جوون بوده یکار کرده دیگه درس شده براش فلان ازادش کنن میفرستیمش یه استان دیگه و

تازه خانواده پسره تهدید کرده بچه های پیرمرده رو اگه اعدامش کنن ما ام خون میریزیم😐😑

همینقدر پررو ان

اونا ام لج کردن گفتن ۴۰ میلیارد بدین تا بیستم این ماهم وقت دارن

هر لحظه عجیبتر میشه.. بدبخت مردم اون استان دیگه :/چقدر خانواده اش وقیحن!

واقعا منم شاخ دراوردم😑

کاش اعدامش کنن

اتفاقا خیلیا باورش ندارن عزیزم چند روز پیش یه کاربری همش میگفت اینا دروغه. الکی میگن که اعدام میکنن ...

اره میخواستم بگم همه قانونا درست هستن ولی متاسفانه ما از دور و بدون دونستن اصل قضیه ایراد میزادیم روشون

چرا از اعدام بدتون میاد مگه کسی رو بی دلیل اعدام میکنن؟طرف قاتل هست بی دلیل زده یکی رو کشته بعد میگن ...

عزیزم منکه نمیگم نباید اعدام بشن اتفاقا من میگم حقشونه من باشنیدن اعدام بهم میریزم نمیدونم چرا

عزیزم منکه نمیگم نباید اعدام بشن اتفاقا من میگم حقشونه من باشنیدن اعدام بهم میریزم نمیدونم چرا

اخه تازگیا برای همه مد شده میگن نه به اعدام در حالی که اعدام تو خیلی موارد حق هست واقعا یعنی چی نه به اعدام اونای که بر اثر حادثه دچار مشکل شدن بله درسته ولی در مورد همه صدق نمیکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍