قانون اعدام تو همه ی موارد خوبه مث حمل شیشه و جاسوسی و تجاوز و...
من درک نمیکنم کسانی رو که میگن اعدام نکنید بعضی ها واقعا بودنشون تو دنیا سمه باید اعدام بشن وقتی طرف زده جون یکی رو گرفته حق بوده ؟یه کی تو اینستا نشون میدادن طرف خواستگار بوده دختره جواب رد داده بود اونم تو کوچه یا گوله کشته بودش پدرش کلیپ گذاشته بود حقت رو میگیرم دخترم ولی یه عده اومده بودن کامنت گذاشته بودن بگذر نباید اعلام بشع نه بع اعدام😐😐😐
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ازنظرمن کسی ک قتل انجام میده دریه لحظه بیچاره میکنه طرفو وخودشو بختشوولی وقتی تجاوز یکی میکنه تایم طولانی قراره سپری بشه و التماس قربانی درپی این لحظات همجای فضا پرشده پس حکم قصاص برای مکرددوم بنظرم خیلی مهم تره وزودترباید عملی بشه
اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان بهترم
پدره باید انگشت وسط شو نشونشون میداد اعدام نکنن که هرکی هر غلطی میخواد بکنه
والله بیچاره پدره سر قبر دخترش گریه میکرد میگفت حقت رو میگیرم بعد عده فاز روشن فکر برداشته بودن یعنی چی دقیقا اون دختر جوان ۲۴ ساله حق زندگی نداشته یکی الکی بیاد بزنه بکشه بعد بگن بگذر شاید بعضی ها پیش میاد بی تقصیر هستن حادثه پیش اومده اونا به کنار ولی کسی که با آگاهی قتل کرده یل تجاوز کرده حقش هست اعدام بشه بمونه که آدمای بیشتر دیگه ای رو بدبخت کنه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والله بیچاره پدره سر قبر دخترش گریه میکرد میگفت حقت رو میگیرم بعد عده فاز روشن فکر برداشته بودن یعنی ...
مردم فقط مثل گله گوسفند دنبال این بلاگرا و ... میرن وگرنه اون پدر و مادر چقدر زحمت کشیدن برای بچه شون .چه ارزو ها داشتن چطور یکی از راه برسه همه رو نیست کنه واقعا درک نمی کنم