2777
2789
عنوان

ی فامیلمونو میخان اعدام کنن

724 بازدید | 44 پست

از اقوام دوره

شنیدیم تجاوز بوده

ولی هیسکی نمیگه چی بوده اگرم بپرسی میگن نمیگیم حالتون بد میشه بشنوین

باورم نمیشه واقعا انقد دنیا کثیفه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها قانون خوب ایران همین قصاص بخاطر تجاوزه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

شما نپرسید

اونا درد خودشون براشون بسه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تنها قانون خوب ایران همین قصاص بخاطر تجاوزه

اتفاقا خیلیا باورش ندارن عزیزم

چند روز پیش یه کاربری همش میگفت اینا دروغه. الکی میگن که اعدام میکنن

قانونهای خیلی خوب دیگه هم وجود داره که بازم تو مجازی مشخص نمیشه

یا نهایتش میگن اینا الکیه

با این که از اعدام بدم میاد و وقتی میشنوم حالم بدمیشه ولی حقشه

چرا از اعدام بدتون میاد مگه کسی رو بی دلیل اعدام میکنن؟طرف قاتل هست بی دلیل زده یکی رو کشته بعد میگن چرا باید اعلام بشه یکی تجاوز میکنه نباید اعدام بشه تازه به این راحتی ها هم حکم اعدام نمیدن که ولی از نظر من قاتل ها و متجاوزان حقشون هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍