2777
2789
عنوان

دعواهای آخر هفته خانواده ما

124 بازدید | 17 پست

درود دوستای خوبم خیلی به راهنمایی های خالصانه و دوستانه تان نیاز دارم. خیر ببینید.

(ان شاءالله که شما و عزیزانتان بهترین ها را داشته باشید.)من و همسرم و دو پسرم خدا را شکر هیچ مشکلی در زندگی نداریم و همیشه در نهایت خوشی کنار هم بودیم و هستیم.شوهرم هم خیلی به من و بچه هام توجه داره. حدود یک سالی میشه (حالا کمتر یا بیشتر ) نزدیک به آخر هفته میشه، پنجشنبه جمعه ها احساس سنگینی خاصی داریم و خود بخود و بدون دلیل و برنامه قبلی بینمون تنش و جر و بحث پیش میاد. دوباره شنبه به بعد همه جیز عالی و اوکی میشه.

به طور مداوم این شرایط تکرار میشه

نمی دونم چرا اینطوری میشه.( فقط یه حرز انام جواد گرفتم که وقت نشد نمازش رو بخونم و ببندم به بازوم و دیگه هیچ چیز خاصی نیومد تو زندگیم ) لطفا آیا تجربه یا اطلاعات یا راهکاری دارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چرا آخر هفته این موضوع پیش میاد رو نمیدونم ولی برای جلوگیری از بحث و دعوا ، مامان بزرگم همیشه ...

یعنی ممکنه طلسمی جادویی چیزی برامون ایجاد شده باشه؟

ببخشید بیشتر توضیح میدین لطفا؟

ببین،ممکنه این سنگینی برا دعایی،چشم زخمی ،چیزی باشه. بخاطر این اینطوری میشید.

من آدرس این کا. نا. ل . تو ایتارو میزارم. برو داخلش سابها و راه حلهای قرآنی گذاشته،استفاده کن

پس چرا دوستان زیادی برام کمک نداشتن؟

خونه ماهم وضع همینه.یه غذا خوشمزه بپز.ما دیشب بحث کردیم جدا خوابیدیم از صبحم سه متر دور تر نشسته بود.شکم واموندش که سیر شد مث گربه اومده نشسته کنار مبلی که خوابیدم.سفره روهم جمع کردتازه😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خونه ماهم وضع همینه.یه غذا خوشمزه بپز.ما دیشب بحث کردیم جدا خوابیدیم از صبحم سه متر دور تر نشسته بود ...

متاسفم که دعوا براتون پیش اومد. ولی شرایط برای ما متفاوته. ما سرحال و خوش کنار هم نشستیم بعد خود بخود انگاری که یهویی تنش پیش میاد .