2777
2789

نه شوهرم بهم اهمیت میده نه بچه هام احتراممودارن.مادرم به خواهرم بیشتراهمیت میده.وخواهرم هم انگاربراش مهم نیستم نه زنگی نه چیزی.برادرمم که هیچ انگار وجود نداره.نمیدونم چیکارکنم.

زیادی خوب بودی واسشون ،دلشونو زدی اخه میدونی آدمای این دوره از محبت زیاد خسته میشن...یکم بد شو

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

زیادی خوب بودی واسشون ،دلشونو زدی اخه میدونی آدمای این دوره از محبت زیاد خسته میشن...یکم بد شو

با تمام وجودم این حرفتو لمس کردم که محبت و زیادی خوب بودن دل آدما رو میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با تمام وجودم این حرفتو لمس کردم که محبت و زیادی خوب بودن دل آدما رو میزنه

اره عزیزم همینه تجربه کردیم همه مون بلاخره ..

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

ی مثال شما میرید قنادی شیرینی میگیری چندتاش میخوری اگه زیاد بخوری دلت زده میشه حالا جریان اینه که شما سراغ آنها میگیرید دلشو زده همیشه کم باشید تا سراغتون بگیرن زیاد که باشی اینجوریه همیشه کم باب باش تا طلا باشی سعی کن زندگی خودت برات مهم باشه این دنیای مجازی هم اینجور کرده بی تفاوت بودن

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

یعنی زیادی خوب بودم که شوهرم بهم اهمیت نمیده یابچه هام بهم بی احترامی میکنن.یامامانم به خواهرم بیشتراهمیت میده؟یابلد نبودم چجوری رفتارکنم؟یاشاید ساده بودم.

یعنی زیادی خوب بودم که شوهرم بهم اهمیت نمیده یابچه هام بهم بی احترامی میکنن.یامامانم به خواهرم بیشتر ...

همون منظورم سادگی بود دیگه

منم زایمان کردم بعد چند روز داداشم عمل کرد مامانم منو ول کرد رفت با اینکه دخترم نارس بودش داخل دستگاه ۱۰ روز نگه داشتند هم بچه اولمه تجربه ای ندارم خوب ۱۸ سالمه هم کسی نیست بیاد پیشم

شوهرمم که یک کمک نکرد بهم

اینقدر پاشدم خودم کارامو کردم بخیه هام باز شدن و اینقدر نتونستم به خودم برسم شقاق گرفتم ببخشید خونریزی شدید دارم

پس ببین تنها تو بی کس نیستی

منم مث خودت.فک کن سه سال یانزدیک چهارسال قهریم.دوتاخواهریه داداش ازدواج کردن منو دعوت نکردن.منم شهرعریب بایه بچه.نگفتن یباربریم دل دخترمون شادکنیم.ایتاب کنار،پنج روزه رفتن مکه.نه خداحافظی نه دیدن هیچی...تصمیم گرفتم بعداینکه ازمکه برگشتن ب معنای واقعی ناپدید بشم.چطورمنو مرده فرض میکنن .یه زنگ نزدن بگن اینقدرررتورو شوهرت آدم حساب نکردیم ببخش مارو.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
منم زایمان کردم بعد چند روز داداشم عمل کرد مامانم منو ول کرد رفت با اینکه دخترم نارس بودش داخل دستگا ...

یه زمانی برام باارزش بودن همه اینایی که گفتم .ولی الان حسی بهشون ندارم خیلی حالم بده یه مدته.شوهرم انگارغریبه ست حسی ندارم.

منم مث خودت.فک کن سه سال یانزدیک چهارسال قهریم.دوتاخواهریه داداش ازدواج کردن منو دعوت نکردن.منم شهرع ...

یعنی عروسی خواهروبرادرت دعوتت نکردن؟من احساس بی ارزشی اذیتم میکنه