2777
2789

همش فکر پدرمادر وخواهر برادراشه نمیگم کلا توجه نکنه ولی هرچیزی حدی داره اولویتش اونان تا ما چکار کنم خسته شدم انقدر کلنجار رفتم

کاربری دست ۲نفره⚘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مثل منی

مامانم از ده صبح رفته پیش خانوادش هنوز نبومده

یعنی سنگ هم بباره از آسمون روزی 4 5 یاعت باید اونجا باشه

یادم نمیاد ما یه روز تعطیل خانوادگی کاری کرده باشیم چون همیشه پیش اوناس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نمیشه از زندگی ما میزنه برا اونا همش دروغه میگن مادر دلسوزه و فلانه کو مادرمن همش بفکر پدرمادرشه

انشالله ازدواجوکنی بری ولی مادرت مطمین باش اون موقع به تو میچسبه مادرها به هر کسی نیچسبن جز بچه هاشون به تو هم بخاطر شوهرت و خانوادش بعدا نیچسبه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چجوری تحمل میکنی این اخلاقشو؟من خسته شدم دیگ

عادت کردم

بابام هم قبلا یکم گیر میداد که یکم کمتر برو ولی مامانم چند تا دعوا بزرگ راه انداخت و اینا دیگه اونم کنار اومد

کلا زندگیمون خوبه با بابام هم مشکلی نداره ولی تا وقتی به خانوادش تو هم نگیم

یعنی شده من جواب توهین دخترخاله هام رو دادم یه ماه با من قهر بود

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

انشالله ازدواجوکنی بری ولی مادرت مطمین باش اون موقع به تو میچسبه مادرها به هر کسی نیچسبن جز بچه هاشو ...

مرسی عزیزم دعاکن زودار ازدواج کنم راحت شم از دستش

کاربری دست ۲نفره⚘

عادت کردمبابام هم قبلا یکم گیر میداد که یکم کمتر برو ولی مامانم چند تا دعوا بزرگ راه انداخت و اینا د ...

اینطور نیس ماماتت ک هی براشون چیزمیز ببره؟مادر من اینطوره

کاربری دست ۲نفره⚘

اینطور نیس ماماتت ک هی براشون چیزمیز ببره؟مادر من اینطوره

اره میبره

اگه وضعشون خوب نبود نمیسوختم

وضعشون عین ماعه ولی هرچی دلش بخواد میبره