2777
2789
عنوان

شوهرم معلوم نیست چی تو گوشیش داره

194 بازدید | 22 پست

صبح زودتر ازش بیدار شدم ، نگو گوشیش مونده رو کانتر اشپزخونه

از اتاق خواب هم آینه دیواری جوریه که یکم از اشپزخونه دیده میشه

اونم یه ربع بعدش بیدار شد دید من نیستم سریع گفت گوشیم کجاست بیارش

بعد من مشغول شونه زدن موهام بودم گفتم نمیتونم

بعد هی گفت بیار گوشیمو فلانی میخواد زنگ بزنه و... !!

بهانه های الکی

منم بردم ولی حتی باز نکردم ببینم چیزی توش هست یا نه

واقعا برام مهم نیست چون دیگه حتی فامیلای خودش اقرار میکنن تو با این زیبایی و تحصیلات و سن کم چرا با این ازدواج کردی

بخواد خیانتی چیزی هم کنه فقط امیدوارم زود مشخص بشه

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همینطوره🫤🫤

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اگه خیانت میکرد اول گوشیش همیشه همراهش بود دوم به شما نمیگفت بری بیاری خودش مثل قرقی میرفت سراغ گوشی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه خیانت میکرد اول گوشیش همیشه همراهش بود دوم به شما نمیگفت بری بیاری خودش مثل قرقی میرفت سراغ گوشی

اخه دید من سمت اشپزخونه امگوشی اونجاست

داشت خودشو خفه میکرد بیار بیار 😐

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

سایت ذهن همه رو مسموم کرده

سایت نه سیسی زمونه و جامعه مسموم شده خودش

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

چرا میگی سرترم برام مهم نیست .دوست داری بهت خیانت کنه که چی بشه . توخودتم بهش مشخص بی محلی میکنی

ن مشخصه مهمه براش اگ نبود ذهنشو مشغول نمیکرد

مسموم ک خیلی وقته ولی نباید سر کوچکترین چیزی فکر بد کنی

حس خانما معمولاً درسته