دوستان من و همسرم ۲ ساله عقدیم و حدودا ۸ ماهه که باهم سردیم از لحاظ جنسی ، من از دوسال اولی که عقد کردیم بهم بابت شوخی های بیش از حدش با همکار خانوم و جاریم مخصوصا هشدار های جدی دادم و خلاصه ۶ ماه اولش خوب بود و بعدشم جایی نرفتیم که ببینم چیکار میکنه الانم بهش میگم بدم میاد کلا داد و بیداد میکنه مغلطه میکنه اینم بگم بابت سرد شدنمون رفتم بوسش کنم هولم داد گفت لبام خشکی زده خیلی ناراحت شدم سرد شدم ازش ، چون شبش جاریم و بچش اومدن ۵ ساعت گرفت بغلش ماچش مبکرد ۳ سالشه ، خیلی سرد شدم حس کوچیک و بی ارزش میکنم ،ممنون ک تا اخرش خوندین
از اول اشتباه کردی که رابطه ی جنسی گرفتی باهاش اونم تو عقد .هزار و یکم بار عقد برای شناخت آدم بودن طرف مقابله نه مستقیم اتاق خواب رفتن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
😐😐ببین جدی میگم چون هولت داده نباید خودتو دست کم بگیری تازه باید بهش میگفتی لیاقت نداری و سریعا بر میگشتی خونه مادرت اسنپ میگرفتی نه این که بشینی با چشمای گربه ملوس نگاش کنی
به شخصه من خودم این طوریم 🤭و همین کارار کردم تا میرم میاد میگه گوه خوردم غلط کردم یعنی چی هولت بده بشینی خودتو مظلوم بگیری الان طرف فکر میکنه عجب چیزیه
عقدی که عقدی رابطه داری که داری ولی بچه نداری هنوز فرصت داری افسارش و بکشی جفتک نندازه این الان دوران شیربنه فردا تو زندکی چه میشه الانم بگو خودم همتون بزرگ کردم وگرنه به اندازه پشم زیر بغلمم نمی ارزید نه تنها با زنداداشت بلکه با زنای خراب مملکتم باشی برام مهم نی ولی حق نداری به منم بگی با کی حرف بزنم با کی حرف نزنم وگرنه مثل خپدت به جا اونارو حذف کنم تورو حذف میکنم
منم تا چندین ماه نه بوسیدمش نه نزدیکش شدم ولی کلا سردیم دیگ رابطه هم دو ماهه نداریم
چون تقصیر تو نیست تو هم غیرت داری اقا ببین تا کجا پیش رفتن حساسیتت فوران کرده اونم به جا تکرار نکنه گارد میگیره داد و بیداد میکنه میمیره با تو و دلت راه بیاد اخه