2777
2789

من اکانت تلگرامم رو از 12سالگی دارم. امروز گفتم بذار یه سری چیز اضافه رو پاک کنم. رسیدم به پیامهایی از سالهای نوجوانی؛ مثلا 16/17 سالگی😂

یادم اومد اون دوران توی ی گروه چت کتاب عضو بودم که ممبر هاش خارجی بودن و باید انگلیسی حرف میزدیم. درباره کتابهای مورد علاقمون و کتابهایی که میخوندیم و اینها. اکثرا هم سن و سال بودیم. ازونجا من با چنتا پسر خارجی همسن خودم اشنا شدم(یکیشون هندی بود تا همین چند وقت پیش باهم حرف میزدیم تا وقتی که دیدم داره جدی میشه) بعد من ی رسالت واسه خودم پیدا کرده بودم که هر خارجی ای که افکار اشتباه درباره ایران و ایرانی داره رو به راه راست هدایت کنم. اولین سوالمم این بود که فکر میکنی ایران چجوریه؟

اگه طرز فکرش درست بود که هیچی. اگه نبود به رگبار میبستمش که ببین نه تو اشتباه میکنی، ما فرهنگمون فلانه تاریخمون اینه خودمون اینجوری ایم

وطن پرست واقعی بودم😂😂با بعضیا هم دعوام میشد. یکی بود اردنی بود با این بنده خدا انقدر بحث کردیم تا اخرش ادمین اون گروه جفتمونو پرت کرد بیرون و ما بحثو تو پیوی ادامه دادیم تا من بلاکش کردم اخر.

چه موجود رو مخ تباهی بودم😂🗿🗿

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂واییی منم یادمه ازین کارا میکردم

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

تباهی مثبتی داشتی😂

خیلی دچار غرور ملی شده بودم. یکی نبود بزنه تو سرم بگه چته بچه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

افرین مدافع ایران و ایرانیان👏🇮🇷

من بهت افتخار میکنم 🤧🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اتفاقا کار درستی کردی(۱۸)سالمه😂🤕

ولی هیچ کس حق نداره از ایران بد بگه وگرنه پاره اس بزن قدش😂🥲

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اتفاقا کار درستی کردی(۱۸)سالمه😂🤕ولی هیچ کس حق نداره از ایران بد بگه وگرنه پاره اس بزن قدش😂🥲

اره خب ولی من کسایی رو به رگبار میبستم که بیچاره ها اصلا نمیدونستن خاورمیانه کجاست

مثلا میگفتم من اهل میدل ایست ام. میگفت ینی فرانسوی هستی؟ 😂

اره خب ولی من کسایی رو به رگبار میبستم که بیچاره ها اصلا نمیدونستن خاورمیانه کجاستمثلا میگفتم من اهل ...

خب چرا نه دیگه کن با کسایی که بد بگن مشکل دارم خب توضیح میدادی انگلیسیت خوب شده جهت مثبت هم داشته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب چرا نه دیگه کن با کسایی که بد بگن مشکل دارم خب توضیح میدادی انگلیسیت خوب شده جهت مثبت هم داشته

اره تنها قسمت مثبتش همین بود

مخصوصا سرعت تایپ انگلیسیم خیلی بالا رفت. چون مجبور بودم تند تند تایپ کنم ی وقت وسط بحثای دیگه گم نشه حرفم😂