2777
2789
عنوان

سلام دیشب خونه مادرشوهرم بودیم

145 بازدید | 11 پست

مهموناشون شارژر نیورده بودن من شارژر پیش بود من به شارژرم حساسم رفتنی پسره مهمون گفت تو داری بده بمونه اینجا ماداشتیم میمودیم خونمون دوست نداشتم بدم ولی دادم مادرشوهرمم پیش اونا ی حرف انداخت بهم صبح شوهرم رفت اورد میگع مامانم گف هچ نزدن بنظرتون کار کی زشت بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی خودم لازم دارم میاوردی خونت

دیگ یجوری ازم گرفتن از حرف مادرشو نارحت شدم یحرف انداخت بهم میریم خونشون پسرم ۶ سالشه یزره اینور اونور بره هی حرف میزنه هی میگه شما نمیتونین ادبش کنین حالا بیا بچه خودشون هر کاری میکنه

گفتم دیگ ی دونه مثال ضرب المثلی زد یادم رف شی بود منظورش این بود این ادم بدی نمیده

به درک که ناراحت شدن

الان شارژر حکم لوازم ضروری رو داره

اونا خودشون باید عقل شون بکشه با خودشون بیارن

بعدشم دروغ میگن که استفاده نکردن

این روزا هیچ کس بدون گوشی طاقتش نمیاد صددرصد همه شون استفاده کردن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

منم میدم ولی پسرشون تو شارژ بازی میکنه تازع خریدم زود خراب میشن

وااای عزیزم به خدا شارژر حالا حالا ها خراب نمیشه اونم تو دو الا سه ساعت گوشی خودش بدتر خراب میشه به نظرم میبری اگر حساسی اصلا اسمشو نیار میاری هم دیگه باید مهمان نوازی کنین احترام بزارین خرابم شد فدای سرت یکی دیگه شوهرت بخره زیاد حساس بودن رو هرچیز کوچیکی جالب نیست