2777
2789
عنوان

دخترای نوجوون زیر بیست

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست
الان پست کنکوری ؟ چجوری ۱۲ساعت درس میخونی

اره عزیزم پشت کنکورم

از ساعت ۴ یا ۵ صبح بیدار میشم درس میخونم تا ۱۲ ظهر (شش ساعت و نیم میخونم )

از اون ورم از ساعت ۲ظهر تا ۶ عصر (سه ساعت و نیم درس میخونم )

از ۶ عصر تا ۱۲ شبم (دوساعت و نیم میخونم )

جمعا میشه ۱۲ ساعت مطالعه مفید

من ۹/۱۰ برنامم تموم میشه ۱۱هم میخابم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم داریمن ارزومه بچه شوهر داشته باشممنم اگ اینجور نبودم ولی مث بقیه عادی نبودم ک کیک دسر میپزن برا ...

آره عزیزم بچه دارم و همیشه سغی میکنم مادر خوبی باشم براش هنوز حوچیکه ولی حسرت غذا و خوراکی به دلش نزارم تنها نفرستم مدرسه مناسبتها مثل تولد ووو.. براش جشن بگیرم

الان خیلی موفقی نه ؟؟؟ شاغل شدی ؟ شغلت چیه؟منم شرایط شمارو داشتم ولی الان راضیم چون خیلی مستقل و پخت ...

الان شاغل نیستم گلم ازدواج کردم شوهرم دوست نداشت کار کنم ولی دو تا خونه ماشین طلا داشتم مستقل بودن حس خوبی داشت ولی که متاهلم دیگه خسته شدم دلم میخواست مرد حامی داشته باشم که نشد شوعرم ورشکست شد بمن متکی شد یعنی الان هزار تومن نمیتونم روش حساب کنم جایی گیر کردم خب این بده مجرد بودم اشکالی نداشت ولی متاهل باشی نتونی به مردت تکیه کنی پشتت خاای باشه بده

الان شاغل نیستم گلم ازدواج کردم شوهرم دوست نداشت کار کنم ولی دو تا خونه ماشین طلا داشتم مستقل بودن ح ...

خونه ماشین از کجا داشتی مگه نگفتی حامیت نبودن

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

گفتم از شونزده سالگی رفتم سرکار فکر کنم با دقت نخوندی گفتم خرج مامانم من دادم برعکس تا بیست هشت سالگ ...

فکر کردم 21سالته

12سال کار یعنی خرج نکردی چجوری باز خونه ماشیت

من اندازه تو کار کنم نهایت ی ماشین بخرم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

فکر کردم 21سالته12سال کار یعنی خرج نکردی چجوری باز خونه ماشیتمن اندازه تو کار کنم نهایت ی ماشین بخرم

الان اگه بود نمیتونستم من سال نود و پنج یه خونه سه خواب ۱۳۵ متری صفر فول امکانات جای خوب شهر خریدم سیصد میلیون الان همون خونه یک میلیارد فقط رهنشه

الان اگه بود نمیتونستم من سال نود و پنج یه خونه سه خواب ۱۳۵ متری صفر فول امکانات جای خوب شهر خریدم س ...

پول خودت کمک خانواده ن؟

آهان مشاورت کیه

مشاور ندارم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان شاغل نیستم گلم ازدواج کردم شوهرم دوست نداشت کار کنم ولی دو تا خونه ماشین طلا داشتم مستقل بودن ح ...

عزیزمممم🥺🥺🥺

من از بچگی دارم کارای خودرو انجام میدم مامانم معتقده چون دختر داره باید بشینه و من کار کنم

بابام وسط درس خوندن صدا میزنه بیا چایی دم کن زیاد چایی خوره روزی هفت هشت تا فلاسک چایی میخوره

وقتی مامانم بهش میگه درس داره میگه درس به دردش نمیخوره بزار کار کنه فردا رف خونه شوهر ب دردش بخوره

خلاصه که الان ظرفارو شستم نشستم درس بخونم چون تنها راه نجاتم از این افکار پوسیده درسه