2777
2789
عنوان

دخترای نوجوون زیر بیست

359 بازدید | 31 پست

کسی مث من هست با وجود خانوادش ولی همیشه خودش بره کلاس و بیاد با پا.. نمیدونم غذا گرم کنه. جارو کنه.. طی بکشه خونه رو اتاقشو خودش تمیز کنه و.. واسه خونه کار تمیزی انجام بده.. خودش نگران پوستشو و.. باشه و دکتر وقت بذاره ن مامانش

من اینجوری ام و حس میکنم کسی پناهم نیس خودم نگران همچیمم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

آره تازه با این حساب خودشم باید کار کنه و درس بخونه 🥲

کارونیستم ولی درس ک هس دگ

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تازه با این حساب خودشم باید کار کنه و درس بخونه 🥲

خودت اینجوری ای؟

خوبه مستقل بار میای

اره ولی ازدواج کنم خداییش تو خونه خودمو اذیت نمیکنم دیگه نمیتونم چون

عزیزم کار خاصی نمیکنی😐😂😂😂

من بیست سالمه از 9سالگی آشپزی کردن یاد گرفتم و ظرف شستم

برای پنجاه نفرم غذا درست کردم تنها!

با اینکه پشت کنکورم کل کارای خونه با خودمه ظرف شستن ، جارو کردن ، شام و نهار درست کردن برای پنج نفر هروز !

روزی ۱۲ ساعتم درس میخونم

کلاسم میرم و میام پیاده اونم مسافت طولانی

سال دبیرستانم تا ۲ مدرسه بودم ۳ تا ۱۰ شب میرفتم سرکار خرجیمو در بیارم 😂👊

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم کار خاصی نمیکنی😐😂😂😂من بیست سالمه از 9سالگی آشپزی کردن یاد گرفتم و ظرف شستم برای پنجاه نفرم ...

احسنت ولی منم بالاخره سخته دیگ منم کنکوریمو و.. این کاراهستو کلاس میرمو... کسی نیس بگه چطوری ببرمت جایی

حالا گوش کن داستان زندگی منو ببین از شش سالگی کار خونه میکردم میرفتم مدرسه میومدم خونه اصلا غذایی نبود تا بخورم همیشه گشنه بودم خوش شانس بودم نون و رب میخوردم یا روغن و میریختم تو تابه داغ میکردم توش نون میزدم میخوردم خودم تکالیفمو انجام میدادم نمره هامم خوب نمیشد کسی نبود باهام کار کنه لباس مدرسه اخر هفته میشستم دختر نه ساله دیدی خپدش تنها بره مدرسه یه خیابون شلوغرخطرناک باید میرفتم از ادمهای کنار خیابون درخواست میکردم منو ببرن اونور خیابون اصلا غذایی نبود تا من بخوام گرمش کنم باز واسه تو غذا میژارن حس بی پناهی شدید همیشه همراهم بود از شونزده سالگی مادرم هزار تومن خرج منو نداد من خزج اونو دادم انقدر شانسم عنه شوهری ام گیرم اومد اونم بمن تکیه کرده

احسنت ولی منم بالاخره سخته دیگ منم کنکوریمو و.. این کاراهستو کلاس میرمو... کسی نیس بگه چطوری ببرمت ج ...

بخدا من از تو بدترم

حتی من برام هزینه ام نمیکنن😂 میگن باید همینجوری قبول ابشی

مسافت های که من میرم کتابخونه و این ور اون ور خیلییی طولانیه کلی خسته میشم

تازه مسئولیت خواهر و برادرمم رو دوشمه کلاس ببرم اونارو بیازم مدرسه ببرم بیارم

لباساشونو بشورم حواسم باشه کاراشونو انجام بدن و...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

حالا گوش کن داستان زندگی منو ببین از شش سالگی کار خونه میکردم میرفتم مدرسه میومدم خونه اصلا غذایی نب ...

الان خیلی موفقی نه ؟؟؟ شاغل شدی ؟ شغلت چیه؟

منم شرایط شمارو داشتم ولی الان راضیم چون خیلی مستقل و پخته بار اومدم پیشرفت کردم تو زندگیم بخاطر پخته بودنم

حالا گوش کن داستان زندگی منو ببین از شش سالگی کار خونه میکردم میرفتم مدرسه میومدم خونه اصلا غذایی نب ...

بچم داری

من ارزومه بچه شوهر داشته باشم

منم اگ اینجور نبودم ولی مث بقیه عادی نبودم ک کیک دسر میپزن برا بچشون کلی وسایل برقی خوب دارن و..