2777
2789

عاشقش بودم🤩 راستش برا همین ازش خوشم اومد ولی نه بگم هیچیش مهم نیس! فعلا ک در گیر و دار دعوا و کشمکش هستیم😊😁 جالبه اونم میگه شبیه دختری هم ک تو نوجوونی عاشقش بوده و دختره ازدواج کرده .

نمیدونم اینکه شبیه عشق اولم هست خوبه یا بد .🙄

لطفا بدون توهین و دعوا جواب بدید ممنون

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

خوبه دیگه انتقام از هم بگیرید

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه انتقام از هم بگیرید

عشق واقعی تا ابد تو دل طرف می مونه . اگه تو به انتقام فکر میکنی اون عشق نیس ! اتفاقا به همین دلیل ازش خوشم میاد 🤷♀️

اتفاقا،خوبه...اما بهش نگو شبیه عشق اولم هستی..منم عشق اولم شبیه فریدون زندی بود ،همیشه فوتبال نگاه م ...

اون همون اول ک ابراز عشق میکرد گفتم چرا چطور انقد عشق . گف واقعیت میگم ناراحت نشو ولی سالها پیش بوده الان اون بچه داره . گف عشق نوجوونیم شکل تو بوده تورو دیدم همون لحظه دلم لرزید . منم دیشب بهش گفتم تو شکل یکی هستی ک دوسش داشتم گف خداروشکر ک دوسش داشتی الان پس منم دوسداری🙄 گف خداروشکر نفرت نداشتی ازش گفتم نه .

جالبه فکر کنم دلیل اون پسری که رفت با یکی کپیه من اذدواج کرد همین بوده یعنی فکر کن خواهر زادش که بچه هفت ساله بود برگشته گفت مامان جون چقدر این خانومه شبیه زندایی هست البته بماند که من هنوز هم ادمایی که شبیهش باشن رو به مدل دیگه نگاه میکنم انگار اونو تو چشم طرف میبینم ناخودآگاه طرف هم متوجه میشه نگاهم خاصه

جالبه فکر کنم دلیل اون پسری که رفت با یکی کپیه من اذدواج کرد همین بوده یعنی فکر کن خواهر زادش که بچه ...

درسته . دقیقا همین حسه ! وای دیشب همش نگاش میکردم بیشتر حس دوسداشتن بهم دست میداد . دقیقا درسته . آدما با کسی ک قلبا دوسداشتن به یکی مشابه اون نگاه خاصی دازن 👌