2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خدا نمیبخشد ؟ من هم از همین میترسم

خدا مسخره ی توعه ببخشه

تو مگه از عشق نمیگی مگه نمیگی میخوای سره عشق خودت و بکشی

خدا تنها کسیه که عاشقته

میدونی چرا؟؟

چون نبوده تو رو کشتن خودت و گناه کبیره اعلام کرده

گناه کبیره یعنی بزرگ ترین گناه

یعنی برزخ بعدی یعنی جهنم یعنی سوختن آخرت

توکل کن به خدا ازش کمک بخواه به خودش قسم که دلت و اروم میکنه حرف خودکشی نزن جلوی خدایی که عاشق بنده هاشه خرف خودکشی نزن

عزیزم به حرفام خوب توجه بکن و کمی پیش خودت فکر بکن. تو این دور زمونه آنچنان عشقی وجود نداره و ارزش این رو نداره که بخاطر کس دیگه اینکارو بکنی اگه واقعا دوستت داشت و دوسش داشتی چرا بهم نرسیدین؟؟ به فکر خونواده ات باش دورزمونه خیلی فرق کرده یعنی افراد صادق و راستگو کمتر پیدا میکنی و یا نمیکنی با جسارت اینو میگم. سنم بیشتره و بعنوان یه بزرگتر اینو میگم. همه چی تغییر کرده الان بیشتر مردا هم دنبال چیزای دیگه هستن و مسایل جامعه و اقتصادی و یا.. هر چی باعث نگرش متفاوت اونا شده . هر چند همه رو به یه چشم نمیشه دید و مردای خوب هم داریم. عزیزم گذشته رو بذار تو گذشته بمونه تموم بکن بره و راهتو استوار ادامه بده اون فردی که شما ازش بت و عشق ساخته بودین با عرض معذرت ماحصل ذهن خودتون بود در واقع اون لیاقت عشق رو نداشت هر چند چون چیز زیادی نمیدونم زیاد قضاوت نمیکنم کلی گفتم .

عزیزم به حرفام خوب توجه بکن و کمی پیش خودت فکر بکن. تو این دور زمونه آنچنان عشقی وجود نداره و ارزش ا ...

آره ولی من واقعا بدون اون نمیتونم زندگی کنم قلبم درد میگیره 😞 من مشکلات زیاد دیگه ای هم دارم ولی مهم تربتش همین بود اگه خودکشی کنم تو اون دنیا هم بهش نمیرسم یعنی یا خدا 😭😭 من این دنیام جهنم شد و جهنم بود نمیخوام دیگه تو اون دنیا هم به کسی که عاشقش بودم نرسم کاشکی حداقل تو اون دنیا بهش برسم یا ابالفضل عباس😭😭😭😭😭

واقعا همش میترسم شال رو باز میکنم خاک تو سرم حتی امام علی هم میگه آدمی که مثل من افسرده است تنها آرا ...

من فکر کنم این اشتباه هیچ وقت نشنیدم امام علی چنین چیزی گفته باشه

شاید درست امام علی رو نمیشناسی امام علی به اون قدرت و شهامتی که داشتن معروف هستن

انقد سختی کشیدم و زندگی هم کردم که میتونم با اطمینان بهت بگم زندگی کردن همیشه بهتر از مردن

حداقل واسه تو و مشکلی که فک میکنی خیلی خیلی خیلی بزرگه

اتفاقا به نظر من مشکلت بزرگ نیست خیلی ریز و بی اهمیت این تویی که خیلی ضعیف و ناتوان شدی در مقابلش و عاجز شدی

آره ولی من واقعا بدون اون نمیتونم زندگی کنم قلبم درد میگیره 😞 من مشکلات زیاد دیگه ای هم دارم ولی مه ...

عاشق؟؟؟

خوبی داداش؟

میفهمی جهنم یعنی چی میفهمی گناه کبیره یعنی چی میفهمی زندگی یعنی چی؟

والا من مغزم دیگه رد داده نمیدونم چی بگم

فقط عزیزم عاشق خودت باش و خودت رو دوس داشته باش واسه اون مسایل و مشکلاتی که گفتی کم کم برو دنبالشون، تا اونارو برطرف بکنی. موهات میریزه نهایتا پولات رو جمع میکنیو علم پیشرفت کرده یه کاری میکنی. واسه بقیه موارد هم یه آزمایش بده دنبال دکتر خوب برو و... ان شا... بوقتش هم برا زندگی آینده یه همدمی پیدا میکنی و ازدواج میکنی اگه نظرت ازدواج و... تو زندگی هست.

من فکر کنم این اشتباه هیچ وقت نشنیدم امام علی چنین چیزی گفته باشهشاید درست امام علی رو نمیشناسی امام ...

عزیزم عشق خیلی درد بدیه ندیدی عشق با زلیخای بیچاره چه کرد من حتی فکر کنم از زلیخا هم بیشتر عاشق باشم چون تو نوزده سالگی اینقدر براش گریه کردم غصه خوردم که صورتم پیر شد موهام ریخت بیماری قلبی گرفتم هزار تا مشکل دیگه تازه من مشکلم فقط عشق نیست خیلی مشکلات دیگه ای هم تو زندگیم دارم