2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش دختر عمومه

هر که میخواد باشه بحث ازدواج که بشه مادرش براش مهم نیست کی هستی اون فقط فکر آینده بچه خودش میکنه نه من و تو .بخواد که صد در صد هم میخواد زندگی و برات جهنم میکنه یه مادر سر زندگی و آینده بچه اش با هیچکی شوخی نداره

چیشد چرا

پسر تو این سن هنوز بچه ست و دنبال هیجان، ممکنه در ظاهر خیلی بالغ و سرسنگین باشه ولی در باطن یه بچه با ریش و سبیله. هر دوتون بدبخت میشید و آبروی شمام تو فامیل میره دخترم

خودمم دیدم حتی با کسی حرف زدم ۳۳و ۳۴ خیلی بچه بودن

بنظرم کوچیکتر احساس محبت بیشتر جذبشون راحت تر

اونکه ۱۰ سال بزرگتر همه حس و حالی براش نمونده و حس مالکیتش بیشتر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

از نظر فکری استقلال داره از خیلی اونایی ک سن بالا هستن درکش بیشتره

فکر میکنی

حتی اگه تو همه ی مسائل هم اونطور که میگی خوب رفتار کنه شک نکن تو دعوا یجا قضیه سن و به رو میاره

خوددانید به هرحال حتما قبل از هر تصمیمی یه مشاور برید.

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

خب واس سنش مرددم بقیه چیزاش اوکیه

تومیخوای زندگی کنی مگه ماها میخوایم زندگی کنیم ما نه طرفو دیدیم نه میشناسیم یعنی ما بگیم اره برو زندگی کن باهاش حرف مارو گوش میدی