2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم فت و فراوان هیچکدوم خوشبخت نشدن و تو دعوا پسره به زنش گفته که تو زنم نیستی مثل مامانم هستی سنت .قیافه ات. حرکات .هر کاری هم بکنی اون جوانتر بوده و زن نه .زنها زایمان که بکنند شکسته تر میشه ولش کن و برو خودت و علاف همچین موردهای نکن .خانواده ها جز سرکوفت زدن بهت هیچی توش نیست پسر هر چقدر هم خوب باشه این سرکوفت ها بشنوه دیگه قلب و روحش مال تو نیست میرن سراغ همسن خودشون بعد هم خانواده پشتش هستند تو میمونی یه عمر پشیمونی که چرا اینکار کردی

اینجور اختلاف سنی تو رده سنی شما پسندیده نیست و این اختلاف برای سنگهای ۳۵ سال به بالاست، اون هم به شرطه ها و شروط ها، یکیش فقط بخاطره بلوغ هر دو نفره.

تو این رده سنی اصلا پیشنهاد نمیشه، تو زندگی زناشویی متوجه خواهید شد که جای مرد و زن عوض میشه، به جای اینکه مرد مسولیت پذیر باشه، زن این نقش رو به عهده داره و ....

اکثر پسرا حتی اگه ده سالم ازت بزرگتر باشن باهاشون که بری تو رابطه میبینی هنوز چقدر بچن اینکه خودش نز ...

از نظر فکری استقلال داره از خیلی اونایی ک سن بالا هستن درکش بیشتره

وقتتو تلف میکنی نه کسی راضی به این ازدواج میشه نه خودت بعدا حوصله ادامشو داری ولی چون وقت و احساس گذاشتی دلت نمیاد تمومش کنی موقعیت های دیگتو تو این زمان از دست میدی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

فقط نظرمو پرسید قرار نیس تو رابطه بمونیم

پسردایی من با زنش راحت ۵ ۶ سال اختلاف داشتن

الان ۲تا بچه دارن. زنش خدایی ارووم و متین

خود من ۲سال بزرگترم

ولی خدایی تفاهممون از کسایی ک زن از من کوچیکتر بیشتر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻