2777
2789
عین مامان منه می شست از کارای خوب من می گفت دست خودشم نبود🫠 حالا شما حرص نخور پسرت کلی ویژگی منحصر ...

باتعریف کردن مشکلی ندارم،ولی دقیقا میاد از پسرش بابت هوون خصوصیتی تعریف میکنه که من ناراحتم پسرم انجام نمیده،آدم غصش میگیره،البنه پسرامون کوچیکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کارم اشتباه چون ته ندارن من احساسی میکنم ولی باید دیگه با هر سختی هم شده اصلا توجه نکنم که کم ...

البته بعدش می شی ادم بده چون ازت توقع دارن و بعدتر می شینی به خودت فحش می دی که چرا زندگی زهر خودت کرده بودی 😅 فکر کنم برای من از تو جه می یومد دوست داشتم بهم توجه کنن

خیلی ادم دست کم می گیرن عین خدمتکارا باهات رفتار می کنن

دقیقاااا میدونم چی میگی ..چون دیگه وظیفه ت میدونن.. توام با خودت بگو منم مثل بقیه ..گوشه می ایستم..یا اندازه بقیه شایدم کمتر عمل کن ..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

مشکلی توی خانواده برادرم رخ داده بود اصلا به منم مربوط نبود، بعد منو جو گرفته بود که حتما من کاری کردم که این اتفاق افتاده!!!! بعد پیام دادم به عروسمون ک منو ببخش تو زندگیتون همچین اتفاقی افتاده🧐خدا منو شفا بده

دقیقاااا میدونم چی میگی ..چون دیگه وظیفه ت میدونن.. توام با خودت بگو منم مثل بقیه ..گوشه می ایستم..ی ...

دیگه کلا یه ادم دیگه شدم اولش شوکه شدن گفتن عوض شدی بد شدی و.. بعدش جرات ندارن بهم کاری بگن😁

اطرافیان درجه یکم تا بفهمم چیزی نیاز دارن زود من میخوام براشون بخرم که تقریبا مرض بدی شده و داره کم ...

آبجی تا ترک نکردی این اخلاقتو، بیا واسه منم خواهری کن یه تلاشی بکن از اینور اونور، یه گوشی اپل واسه من ردیف کن،، بعد برو دنبال تَرکش🙈🙈🙈🙈🙈

یکی از اقوام بهم پیام داد کلی ناله کرد که بی پولم و پول دکتر ندارم و یه خیر برام پیدا کن و....منم جوگیر شدم و کل پس اندازم یه تیکه طلا داشتم اونو فروختم و پولش رو زدم به حسابش. بعدش فهمیدم با تاکسی رفته مسافرت دور تفریح . منم دیگه جوابش رو ندادم . پیام داد کلی بهم توهین کرد. هم پولم رفت هم کلی بهم توهین شد.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

باتعریف کردن مشکلی ندارم،ولی دقیقا میاد از پسرش بابت هوون خصوصیتی تعریف میکنه که من ناراحتم پسرم انج ...

خیلی کنجکاو شدم بدونم پسرت چه کاری انجام نمی ده خوب حتما یه کار بهتر دیگه ای بلده انجام بده می دونی چی می گم هر کی یه توانایی خاص خودشو داره مجبورش نکن 🙃

البته من رابطه دیداری ندارم فقط تلفنی و بعد با اسنپ میفرستم البته اونام خدایی کارتن کارتن میدم ولی من عجیب غریب و افراطی میکنم.

ما به خاطر یه سری داستان ها و اختلافات سر ازدواجم رابطه قطع شد حدود ۱۴ سال الان حدود ۲ سال روابط مون خوب شد و فراموش کردیم .ولی هنوز نمیتونم با هاشون رو به رو شم نمیدونم چرا امادگیشو پیدا نمیکنم.

با اینکه هر دو مون تهرانیم با فاصله چند تا منطقه .ولی رابطه حالت مجازی ینی فقط تلفن و پیام حتی تماس تصویری هم نه

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

خیلی کنجکاو شدم بدونم پسرت چه کاری انجام نمی ده خوب حتما یه کار بهتر دیگه ای بلده انجام بده می دونی ...

اینکه با من صمیمی نیست،حرفاشو به من نمیزنه،واسم تعریف نمیکنه تو مدرسه چه خبر بوده،دوستای خیلی کمی داره..دوست داشتم اجتماعی باشه...اون پسرش تو برنامه ها شرکت میکنه،تو مدرسه هر چی پیش میاد به مامانش میگه...پسر من نه