2777
2789
عهههه. چرااااا...

بهم پیام داد مثل طلبکاران چرا احوالم رو نمیپرسی . منم پیامش رو باز نکرده پاک کردم فقط از نوتیفیکیشن گوشی خوندم. بعدش دیدم براش بد شد. چون دیگه نمیتونه منو تلکه کنه. به دروغ پیامک داد من فقط پیام دادم احوالت رو بپرسم منم جواب ندادم. چون ازم کلاهبرداری کرد. چند وقت بعد پیام داد و کلی بهم توهین کرد. بازم جواب ندادم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر غم انگیز ازت سواستفاده کرده بی شعور

آره . همش میگم من که میخواستم در راه خیر بدم. کاش به یه خیریه داده بودم. هم پولم حیف نشده بود هم توهین بهم نشده بود. فقط نمیدونم آیا خدا بهم پاداشش رو میده یا نه . چون من دو بار بهش کمک کردم. یه بارش رو گفتم از شوهرمه ولی اون طلا رو گفتم یه خیر کمک کرده. باورت میشه چند وقت یه بار پیام میداد کمکم کن بی پولم . در حالی که شوهرش سرکار میرفت. بچه هایش هم بزرگ بودن میتونستن کار کنن. اونقدر پر رو اصلا نمیگفت قرض بده .میگفت کمک و خیر پیدا کن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بهم پیام داد مثل طلبکاران چرا احوالم رو نمیپرسی . منم پیامش رو باز نکرده پاک کردم فقط از نوتیفیکیشن ...

عجبببب.. تو رو خدا دیگه نکن .. انقدر مارو حرص نده . بخدا کمرنگ شووو....

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

نه دیگه از وقتی فهمیدم کلاهبرداری کرده ازم. پشت دستم رو داغ کردم دیگه به کسی کمک نکنم. فقط یه خیریه مطمین هست که ماهیانه به اون کمک میکنم اونم پول میزنم به حسابش . دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم. اگه کسی هم اینجوری پیش اومد فقط قرض میدم . به هیچ وجه کمک نمیکنم . الان یک سال میگذره اما هر وقت یادم میفته کلی فکرم درگیر میشه.هم پولم رفت هم کلی توهین شنیدم.

نه دیگه از وقتی فهمیدم کلاهبرداری کرده ازم. پشت دستم رو داغ کردم دیگه به کسی کمک نکنم. فقط یه خیریه ...

اصلا نه تنها اون .. کلا با همه همین باش .. صد خودتو نذار ... در حد دیگران باشی.. گاهی بی تفاوت باش.. به خاطر عزت و احترام خودت

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

میدونی مقصر پدرمه . یه برادر داره با این که سالمه ولی اصلا حال کار نداره. میخواست ازدواج کنه. پدرم از یه خیر براش چند قلم جهیزیه گرفت . اولا کسی که اهل کار نیست چرا باید زن بگیره. دوما این بدن سالم داره فقط تنبله خودش باید کار میکرد تا جهیزیه میخرید. بابام اینا رو پر رو کرد. مثلا اگه کسی بود که اهل کار بود و ورشکست کرده بود یه چیزی ولی این کلا تنبل بود. نزدیک چهل سالش بود ولی هیچی نداشت یعنی اگه کارگری هم کرده بود میتونست طی این بیست و خورده ای سال برا خودش یه پول بزرگی پس انداز کنه. چون خرجش از حقوق پدرش بود. به خاطر همین دید اینا خونوادتن ساده هستن گفت راحت میتونه تلکه شوند کنه.

به قول معروف نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.

اصلا نه تنها اون .. کلا با همه همین باش .. صد خودتو نذار ... در حد دیگران باشی.. گاهی بی تفاوت باش.. ...

آره دقیقا پدرش فوت کرده بود قبل این کلاهبرداریش . من چند روز کامل رفتم اونجا کمک دادم . حتی یه چند کیلو شیرینی بردم برا مراسمشون. حتی تو توهیناش بهم گفت موقع مردن یاد کسی میفتیم. اینم مزد زحمتام .

آره . همش میگم من که میخواستم در راه خیر بدم. کاش به یه خیریه داده بودم. هم پولم حیف نشده بود هم توه ...

تو نیتت کمک کردن بود و واقعا فکر میکردی داری ب ی آدم مطلوم محتاج کمک میکنی پس خدا ازت قبول میکنه عزیزم ❤️ولی از الانک میدونی مثلا فلانی نیاز نداره یا دروع میگه دیگ ن

نه دیگه از وقتی فهمیدم کلاهبرداری کرده ازم. پشت دستم رو داغ کردم دیگه به کسی کمک نکنم. فقط یه خیریه ...

اینک اصلا ب هیچ نیازمندی کمک نکنی ن ولی همیشه یکم خوبی کن ک اگ نشونه های سواستفاده رو دیدی قطع کنی

منم قبلا خ ازم سواستفاده شد چون ب نشونه ها دقت نمیکردم مثلا همه اونا اول ی توهین میکنن سریع میگن شوخی کردیم و خودت میفهمی جدی بود داره ماستمالی میکنه همونجا باید کمرنگ بشی نذاری تکرار بشه ❤️

تو نیتت کمک کردن بود و واقعا فکر میکردی داری ب ی آدم مطلوم محتاج کمک میکنی پس خدا ازت قبول میکنه عزی ...

ممنون. نه دیگه اصلا جوابش رو هم نمیدم.

اینک اصلا ب هیچ نیازمندی کمک نکنی ن ولی همیشه یکم خوبی کن ک اگ نشونه های سواستفاده رو دیدی قطع کنی م ...

💓