2777
2789
این کار نکن چون مامان منم یه بار گفته بود به دخترش یاد داده بود می کوبید تو سرم و به همه هم گفته بود ...

همون دیگه...الان اعصابم خرده...خیلی همون وقت از پسرم عصبی بودم...ولی نباید میگفتم،بعد که تمام شد مثل سگ پشیمون شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بیا منم رمانامو بدم ببر بخون، فقط خدایی پولشو بده دلم نسوزه که اونهمه پول بالاشون دادم نگاشونم نک ...

عزیزم خودت بخون تنبلی نکن اولش سخته بعدش از کنجکاوی مثل معتادا می شی😁

اطرافیان درجه یکم تا بفهمم چیزی نیاز دارن زود من میخوام براشون بخرم که تقریبا مرض بدی شده و داره کم کم به زندگیم لطمه میزند.

خودمو موظف میکنم که بندازم جلو هر چی میخوان که اکثرا هم قیمت بالایی داره میگیرم شده به آب و آتیش بزنم یا خودم نداشته باشم همسرم و مجبور میکنم که ردیف کنه.

چون احساس خوبی به من دست میده.

ولی میدونم جو گیر میشم شده یه مرضی که ولم نمیکنه

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

اطرافیان درجه یکم تا بفهمم چیزی نیاز دارن زود من میخوام براشون بخرم که تقریبا مرض بدی شده و داره کم ...

اینکار سعی کن نکنی با یه جلسه تراپی شاید مشکلت حل شه ولی بدون اخرش نی گن ما نخواستم خودش کرد و کلی صفات بد بهت می دن مادر من مثل شما بود و ما حرص می خوردید بخاطر پول نه بخاطر حرفای پشت سرش🥲

شاید مامان دوستش با شعور باشه غصه نخور فکقش انکار نی کنی

اتفاقا زن خوبیه،من با هر کسی هم حرف نمیشم،فقط اعصابم خرد میشه میدونه پسر من فلان رفتار رو که دوست دارم نداره ومن دوست دارم اون رفتار رو ازش ببینم،بعد هی میاد از همون خصوصیت مثبت پسرش برام تعریف میکنه که من حرصم در میاد

اطرافیان درجه یکم تا بفهمم چیزی نیاز دارن زود من میخوام براشون بخرم که تقریبا مرض بدی شده و داره کم ...

نکن نکن.. من همین بودم منتهی برا من مالی نبود..همش کار راه اندازی میکردم... لطمه ش رو خوردم.. یه ذره نباش یه ذره کمرنگ شو... عزتت بالا میره

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
اتفاقا زن خوبیه،من با هر کسی هم حرف نمیشم،فقط اعصابم خرد میشه میدونه پسر من فلان رفتار رو که دوست دا ...

عین مامان منه می شست از کارای خوب من می گفت دست خودشم نبود🫠 حالا شما حرص نخور پسرت کلی ویژگی منحصر به فرد خفن داره کافیه بشناسی

اینکار سعی کن نکنی با یه جلسه تراپی شاید مشکلت حل شه ولی بدون اخرش نی گن ما نخواستم خودش کرد و کلی ص ...

دقیقا کارم اشتباه چون ته ندارن من احساسی میکنم ولی باید دیگه با هر سختی هم شده اصلا توجه نکنم که کم کم این حسم رو از بین ببرم البته به کمک تراپی

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی