2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

5 سال پیش به یکی گفتم ماشین بخر 10 تومنش رو من بهت قرض میدم، یارو هم خرید، 10 نداشتم 6 مجبور شدم بدم پولمم هنوز بر نگردونده، اون موقع طلا گرمی 700 هزار بود الان ۱۴ میلیون😬😬😬😬

5 سال پیش به یکی گفتم ماشین بخر 10 تومنش رو من بهت قرض میدم، یارو هم خرید، 10 نداشتم 6 مجبور شدم بد ...

بگیر نزار همونم بخوره یاد یه توییت افتادم گفت بابام بیست سال پیش به دای م چهار صد داده بود امشب به روش اورد فرداش دایی ام چهارصد شبا کرده بود🤣

تو جمع خیلی مهم علمی بخاطر اینکه خودمو نشون بدم ی سوال پیش افتاده پرسیدم از ارائه دهنده و آبروم رفت😑

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
مثلا یه چیزی رو به همه تاکید میکنم به فلانی نگید، فلانی زنگ میزنه از سیر تا پیازش رو میگم.یا چند بار ...

من سر قبولیم این بودم گفتم دوستام نفهمن برای مامانم خط نشون می کشیدم اومدن گفتم وای منم قبول شدم قیافه مامانم از ذهنم نمی ره🤣