gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 ور چنین زیر خم زلف نهد دانه خال ای بسا مرغ خرد را که به دام اندازد دوست ترت دارم از هر چه دوستای تو به من از خود من خویشتر گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دل رفت و صبر و دانش ما مانده ایم و جانیور زان که غم غمِ توست آن نیز هم بر آید در اگر برتو ببندد مرو و صبر کن انجا ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 دل ز تنهایی میگریدای دوستدر کنار تو دل آرام گیرد دگر آفتاب رویت منمای آسمان راکه قمر ز شرمساری بشکست چون هلالی گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 در اگر برتو ببندد مرو و صبر کن انجا ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند دل شود روشن زشمع اعترافبا کس ار بد کرده ای حاشا مکن گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دوست ترت دارم از هر چه دوستای تو به من از خود من خویشتر روز در کسب هنر کوش که می خوردن روز دل چون اینه در زنگ ظلام اندازد
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 روز در کسب هنر کوش که می خوردن روز دل چون اینه در زنگ ظلام اندازد دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آیدمجنون چو سیه دانه ببیند خوشش آید گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آیدمجنون چو سیه دانه ببیند خوشش آید در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروز که از فردا نی اگه
قاصدک۷۰۱۸ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 524 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروز که از فردا نی اگه هفت رنگ است زیر هفت اورنگنیست بالاتر از سیاهی رنگ گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دگر آفتاب رویت منمای آسمان راکه قمر ز شرمساری بشکست چون هلالی یادت نرود با دلم از کینه چه گفتی زیر لب از ان کینه دیرینه چه گفتی
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا آن قفس بگسست و آن هندو گريختآن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 هفت رنگ است زیر هفت اورنگنیست بالاتر از سیاهی رنگ گفتی که میبوسم تورا گفتم تمنا میکنم گفتی اگر بیند کسی گفتم که حاشا میکنم
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 یادت نرود با دلم از کینه چه گفتی زیر لب از ان کینه دیرینه چه گفتی یک غزل مهمان من باش و پس از آن شب بخیرنرم نرمک دستی افشان پای کوبان شب بخیر گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 گفتی که میبوسم تورا گفتم تمنا میکنم گفتی اگر بیند کسی گفتم که حاشا میکنم ملکا مها نگارا صنما بتا بهارامتحیرم ندانم که تو خود چه نام داری؟ گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 آن قفس بگسست و آن هندو گريختآن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت تنگ دهان موی میان دل سیاه عین دوات است پدرسوخته😂💔🤦♀️