2777
2789
عنوان

مراقب باشید

188 بازدید | 13 پست

مراقب بچه های بهزیستی باشید درسته بچه ن و بی پدر مادر و گناه دارن ولی بهرحال معلوم نیست ژن و خوی و خصلت خونی توی رگهاشونه از چه جنس انسانی هست

دختر مازندرانم

بچه های خودمون از ژن و خون خودمون تو زرد از اب درمیان ، انتظارمون از بقیه بچه ها چیه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم برات ،همشون معصوم و بی آزارن

امروز ی فیلم میدیدیم

تو فیلم بازیگره گفت خون ک یکیه سفره امیکیه پس چجودی یکی اونقدر خوب بوده یکی از بچه ها انقدر نامرد

نمیدونم تو ذهن بعضیا چی میگذره ک انقدر بی رحمانه راجب بچه ها صحبت میکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه های خودمونم تو زرد از آب درمیان

ول کنید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

امروز ی فیلم میدیدیمتو فیلم بازیگره گفت خون ک یکیه سفره امیکیه پس چجودی یکی اونقدر خوب بوده یکی از ب ...

اول حرفاشم یکم دلسوزی کرد بعد هرچی از دهنشون دراومد گفت واقعا بعضیا خیلی دل سنگو بی عقلن کاش قبل حرف زدن یکم فکر میکرد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چرا اینو میگی؟!!

چند هفته قبل یه دختر خونده پدر پیرش توی اسید حل کرده

این اتفاقات ناگوار برای خیلی های دیگه افتاده

به بچه خودت نمیتونی اعتماد کنی چه برسه به بچه های مردم

دختر مازندرانم

من عقیده دارم اگر مثلا یه بچه مثل هیتلر در جامعه درست و پدر مادر با عشق بزرگ میشد گاندی از اب در میامد ژنتیک مهمه ولی تربیت و جامعه هشتاد درصدشو میسازه من آرزومه مادر یکی از اون بچه ها باشم

😎💚🐬

انسان با محبت تونست اسبی که خوی وحشی داره رو رام کنه

هیچ ربطی به خوی نداره اگه پدر و مادر محبت کنن بلد باشن چطوری تربیت کنن اون بچه یه فرد ایده آل درمیاد

اونا هنوز شخصیتشون شکل نگرفته هنوز بچه هستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫