2777
2789
عنوان

چرا کسی منو جدی نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست
خدا دلشونو بشکنه دلخور نشو فقط و فقط خودت و دوست داشته باش شدید بیشت از هر کسی وقتی خودت و دوست داشت ...

همین ک این موقع شب بهم اهمیت دادی و باهام حرف زدی خیلی برام ارزش داره قربونت برم ، الهی خدا بهترین ها رو برات بسازه

خودتو دست کم نگیر🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ک این موقع شب بهم اهمیت دادی و باهام حرف زدی خیلی برام ارزش داره قربونت برم ، الهی خدا بهترین ه ...

عزیزم خواهش میکنمکاری نکردم

تو چقدر مهربونی و بقیه درک نمیکنن ایشالله قدرِت رو بدونن

امشب هنوزم فک کنم شب آرزوهاست برات از ته دلم آرزو میکنم

آرزو میکنم خدا ادم هایی رو سره راهت قراره بده که قدر مهربونی و خوش قلبی و ادب تو رو بدونن و دلت حسابی شاد شه

امین بگو

عزیزم خواهش میکنمکاری نکردم تو چقدر مهربونی و بقیه درک نمیکنن ایشالله قدرِت رو بدوننامشب هنوزم فک کن ...

من دلم صافه مثل بابام ولی بابام خیلی بهتر از من بود سه ماهه ک دیگ ندارمش و قلبم هنوز آروم نگرفته دعا کن حالم خوب بشه برگردم به اون حال خوبم خیلی خستم هر شب میرم بیرون یک ساعت بیشتر با خدا صحبت میکنم از تمام مشکلات و حال بدم و حتی تمام خوبی هایی ک برام کرده ، توهم برا من دعا کن خوب بشم

چون آدمای اطرافم مسخره ام میکنن یا به حرفام گوش نمیدن گذاشتمشون کنار و با خدا حرف میزنم و فقط دعا میکنم

خودتو دست کم نگیر🌱

من دلم صافه مثل بابام ولی بابام خیلی بهتر از من بود سه ماهه ک دیگ ندارمش و قلبم هنوز آروم نگرفته دعا ...

به خدا قسم که بغض کردم دلم گرفت خیلی

اخه چرا

نمیدونم عزیزم میفهمم غمت چقد زیاده ایشالله خدا صبرت بده

چشم چشم من کی باشم که دعا کنم ایشالله امام زمان خودش به داده دلت برسه

به اطرافیان نگاه نکن خدا مهمه عزیزم

خدا رو داشته باش من یقین دارم خیلی دوست داره خیلی

بنده هاش هیچن هیچ

ایشالله خدا جوری دلت و شاد کنه که باباتم ببینه و شاد شه 😭💔

ایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

به خدا قسم که بغض کردم دلم گرفت خیلیاخه چرا نمیدونم عزیزم میفهمم غمت چقد زیاده ایشالله خدا صبرت بده ...

آمین عزیزدلم

ان شاءالله دعا های توهم مخصوصا اونایی ک به خیر صلاحت هستن قبول بشن 🤍

خودتو دست کم نگیر🌱

خب شاید موقع حرف زدنتون صداتون کمه ، با صدای بلند صحبت کنید اگه گوش نمیدن اسمشونو صدا کنید و مخاطب قرارشون بدید ارتباط چشمی بگیرید و بعد صحبت کنید، محکم و قوی و رشا حرف بزنید بدون ترس از قضاوت و با اعتماد بنفس، حتی وقتی گوش نمیدن با صدای بلند تیکه بندازین بهشون از حریم خودتون دفاع کنید و نزارید بهتون بی احترامی کنن حساب کار دستشون بیاد و ماستا رو کیسه کنن و بشینن به حرفتون گوش بدن، البته مواظب باشید جا و موقع درستی وارد صحبت بشید مثلا گاهی یه جمعی دارن به صحبتهای یکی دیگه توجه میکنن و دوست دارن اون حرف بزنه و یا دارن میخندن شما یهو وسط حرف اون میپرید خب قطعا نادیده گرفته میشید. خلاصه مطمئن باشید آدم مهمی هستید و حرفاتون مهم و جذابه

و اینکه بهتره توی جمع شخصی که باهاش صمیمی ترین و مطمئنین به حرفتون گوش میده رو خطاب قرار بدید و با ضدای بلند باهاش حرف بزنین اونوقت کم کم بقیه نظرشون جلب میشه که شما چی میگین به هم و گوش میکنن،