2777
2789
ربطی نداره آدم برا دل خودش انجام میده این کارهارو

دل خودش ؟؟؟

واسه دل خودششش ؟؟؟ بابا نخندون منو من کاملا متوجه شدم مشکل درونی داره این وضعیت نرمال نیست

تیکه تیکه شدن زیر دست دکترا چه دلخوشی داره؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر لازم داشتی تاحالا صدبار به مشکل میخوردی و متوجه میشدی هرچی مد میشه انجام ندید باور کن توهین به ش ...

یه چیزی بگم من خیلی تراپی رفتم و کمال گرایی افراطی دارم ولی هر چقد تو ایران جراح خوب داریم تراپی ست ها بی سواد و بی اثر هستن

پوستم چربه ویتامین سی ویتالایر اب رسان پریم مرطوب کننده ام کیو دور چشم ام کیو تقویت ابرو و مژه سریتا ...

بجای اینکه ۶۰ تومن رو الکی بریزی دور و بلا سر خودت بیاری روتین پوستی قوی تری میگرفتی

کلی محصول خوب خارجی داریم اینایی که شما استفاده میکنی از معمولی هم پایین تره

واقعا واسم عجیبه کارات اسی

حالا ن ک اونجای مردا بلورین و خوشگله🤣🤣🤣

دهنتتتت سرویس 🤣🤣🤣🤣🤣

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

چرا به وسواست بها میدی اخه اینا چه بلاهاییه که سر خودت میاری بخدا هیچ خبری تو ازدواج نیست که حالا دا ...

من با این همه به خودم رسیدن متاسفانه هنوز ۱۰ هم نیستم چه برسه ۱۰۰ اما درباره ازدواج واقعا دلم یه مرد واقعی می خواد خیلی کمبود شو تو زندگی حس می کنم

استارتر یه سوال شخصی می پرسم اگر دوست داشتی جواب بده

فیلم پو رن نگاه میکنی یا نگاه کردی ؟؟؟؟

تنها چیزی که باعث میشه ادم این بلاها سرش بیاد همین فیلمای مزخرفه

من جای اون خانم نیستم شاید با این کار اعتماد بنفسش بهبود پیدا کرده پرینورافی رو هم برا دختر خانم انج ...

عزیزم کسی که اعتماد به نفسش پایین باشه با اینکارا درست نمیشه

باید روحش رو پرورش بده

خیلی از خانم ها تو عمل های زیبایی غرق شدن چهره شون از حالت نرمال خارج شده با این وجود بازم کلی ارایش میکنن میخوان عکس بگیرن فیل تر میذارن

هرکاری میکنن راضی نمیشن چرا ؟ چون مشکل از جسم نیست از روحه

درباره عمل هم خود استارتر گفت شل شده بود و انجام داده

آدم واسه دل خودش سفر میره لذت میبره واسه دل خودش خرید میکنه واسه دل خودش با دوستاش میره گردش واسه دل ...

پرینو رافی هم تنگی داره هم برای زیبایی فک کن ناحیه تیزه بین واژن و مقعد تو کامل بردارن بعد از پوست سالم اطراف بهم بدوزن مثل ببخشید فیلم های بد که صاف هستن

2790
2778
2791
2779
2792