2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا مشکل اعصاب داره (استارتر خواهش میکنم ازت بد برداشت نکن واقعا نرمال نیست کارات )ببین چه بلاهایی ...

اره من فلوکسامین ۱۰۰ می خورم و خیلی استرسی هستم متاسفانه و وسواسی تراپی هممی رم انگار نه انگار اصلا

اموال نشون نده اصلاوگرنه گیر آدم ناتو میوفتی خدایی نکرده

چن تا دوس پسر داشتمکه تو زرد از آب در اومدن و حتی دوتاشون متهل بودن بعدا فهمیدم الان دیگه فقط منتظر یه مرد نظامی واقعی و غیرتمند هستم بیاد بشینه سر زندگی

اره من فلوکسامین ۱۰۰ می خورم و خیلی استرسی هستم متاسفانه و وسواسی تراپی هممی رم انگار نه انگار اصلا

چرا به وسواست بها میدی اخه اینا چه بلاهاییه که سر خودت میاری بخدا هیچ خبری تو ازدواج نیست که حالا داری واسش خودکشی میکنی

فاجعه اصلی اونجاست که میفهمی ازدواج اونطور که فکر میکردی رویایی نبوده و بدجوووور میخوره تو ذوقت

این چرخه پوچو تموم کن خودتو بپذیر همینی که هستی

وسواس باعث شده همیشه ۱۰۰ باشی ولی هیچ ۱۰۰ درصدی تو این دنیا وجود نداره

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

ربطی نداره آدم برا دل خودش انجام میده این کارهارو

آدم واسه دل خودش سفر میره لذت میبره

واسه دل خودش خرید میکنه

واسه دل خودش با دوستاش میره گردش

واسه دل خودش هزارتا کار میکنه که روحیه اش خوب بشه

کسی که همزمان سه تا عمل جراحی روی ناحیه تناسلی انجام میده واسه دل خوشی نیست مشکل از عدم اعتماد به نفسه که باید تراپی بره نه پیش ی سری دکتر زنان که دنبال پول هستن

ایشون فقط ۳۰ سالشه و رابطه جنسی هم نداشته میگه عمل تنگ کردن انجام دادم!!!!!!!! من سی سالمه ده ساله ازدواج کردم همچین مشکلی رو ندارم که ایشون با وجود باکرگی داره !!! خب مشخصا دکتره واسه پول بهش گفته ایشون هم قبول کرده

روتین پوستیت چیه اسی؟ پوستت خشکه یا چرب؟

پوستم چربه ویتامین سی ویتالایر اب رسان پریم مرطوب کننده ام کیو دور چشم ام کیو تقویت ابرو و مژه سریتا و بالم لب هیدرودرم و لوسیون بدم اردن

چرا به وسواست بها میدی اخه اینا چه بلاهاییه که سر خودت میاری بخدا هیچ خبری تو ازدواج نیست که حالا دا ...

حالا ن ک اونجای مردا بلورین و خوشگله🤣🤣🤣

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

اگر لازم داشتی تاحالا صدبار به مشکل میخوردی و متوجه میشدی هرچی مد میشه انجام ندید باور کن توهین به ش ...

اره بخدا

منم لابیا کردم ولی بخاطر مد نبود ۸سال پیش ۲۰ دقیقم نشد زود پاشدم و حتی ب بچم شیر میدادم خونو اینام نیومد

دکترای الان چون حقوقشون کمه هزارجور مرض ب ادم میچسبونن بعد اتاق عملم طولش میدن ک اره ۲ساعت روت کار کردیم پول بیشتری بگیرن

ولی لابیا پلاستی اولش صد درصد کوچیک میشه ولی بخاطر رابطه بازم اندازه ۳۰ درصدش بر میگرده

آدم واسه دل خودش سفر میره لذت میبره واسه دل خودش خرید میکنه واسه دل خودش با دوستاش میره گردش واسه دل ...

من جای اون خانم نیستم شاید با این کار اعتماد بنفسش بهبود پیدا کرده پرینورافی رو هم برا دختر خانم انجام نمیدن

2790
2778
2791
2779
2792