2777
2789
احتمالا شما تاب حال در همچین موقعیتی قرار نداشتید و بواسطه همین فکر میکنید خیلی الان اتفاق بزرگ و غی ...

من اگه سونا و جکوزی داشتم به نظرت اینجا بودم که همسایه ها با سر و صدا اذیتم کنن😂😂😂

من هنوز سونا و جکوزی از نزدیک ندیدم بزرگوار 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من دوتا بچه کوچیک دارم بخدا قسم صبح تا شب میگم ندو ندو تو خونه ندویین .گوش نمیدن همسایمون هم تا بچه ها یکم راه میرم زنگ میزنه .گناهه نزن بخدا من تو شرایط اونا هستم .هم خودم استرسی شدم هم بچه هام

ببین من دوتا بچه کوچیک دارم بخدا قسم صبح تا شب میگم ندو ندو تو خونه ندویین .گوش نمیدن همسایمون هم تا ...

خدا خیرت بده

همسایه ما بچه هاشو نمیخوابوند،دیگه نهایتش دوازده بابد بخوابونه

۳ میخوابوند

تا ۳ خونه رو سرمون آوار میشد

توپ میداد دست بچه هاش تو خونه فوتبال بازی میکردن

ببین من دوتا بچه کوچیک دارم بخدا قسم صبح تا شب میگم ندو ندو تو خونه ندویین .گوش نمیدن همسایمون هم تا ...

😐😐

ما خیلی مراعات میکنیم

ولی شما هم به جای اینکه هم بگی

باهاشون بازی های بی سر صدا هم تمرین کن

والا ما هم بچه بزرگ کردیم

عصابمون رو هم از تو کوچه نگرفتیم بزاریم برای بچه های شما

خب شما هم باید مراعات کنید

خدایی ساعت ۲ شب دیگه زور داره

خدا خیرت بدههمسایه ما بچه هاشو نمیخوابوند،دیگه نهایتش دوازده بابد بخوابونه۳ میخوابوندتا ۳ خونه رو سر ...

😂😂 همین

خب وقتی برای بچه تو اپارتمان توپ میخری اون بچه با توپ چی کار کنه

رفته بود از این خر پلاستیکی ها که بپر بپر میکنن خریده بود

روان برا ما نزاشتن

خدا خیرت بدههمسایه ما بچه هاشو نمیخوابوند،دیگه نهایتش دوازده بابد بخوابونه۳ میخوابوندتا ۳ خونه رو سر ...

خوب اونا خیلی بی فرهنگ بودن لابد. من خداشاهده ده شب به بعد گوشی میدم دست بچه هام که بدو بدو نکنن .خیلی رعایت میکنم ولی باز غر میزنن همیشه