2777
2789
چرا خیییییییییییلی

همسایه ما هم همینن

هر چی میشه سریع میکشن تو کوچه غربتی بازی

حتی ذره ای آبرو خودشون هم براشون مهم نیست حالا چه برسه آبروی ما که دیگه برامون نذاشتن

امروز انقدر از شدت عصبانیت زدم تو سر و کله ی خودم دارم دیوونه میشم

♥️ برام دعای خیر کنید ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی !؟ آرامش بخشه!؟اینا هم انگار سر و صداشون خوابیده

اره ، حالا نخوردی هم میتونی بزنی به دست و صورتت یکم اونم باز خیلی اثر داره ، گلاب یکی از خاصیت های بارزش آرامش بخش بودنشه

خب خداراشکر پس بگیر بخواب راحت

همسایه ما هم همیننهر چی میشه سریع میکشن تو کوچه غربتی بازی حتی ذره ای آبرو خودشون هم براشون مهم نیست ...

خدا خودش کمکمون کنه

من سال اول که اومدیم ۱۵ سالم بود

خودم رفتم یه تنه دعوا کردم

اومدم

ولی خب چون مامان و بابام پشتم نبودن

اونا هم پر رو تر شدن

اره ، حالا نخوردی هم میتونی بزنی به دست و صورتت یکم اونم باز خیلی اثر داره ، گلاب یکی از خاصیت های ب ...

برم یکم بخورم ببینم چی میشه

میشه خواهش کنم از شما و همه کسایی که ابن پیامو میخونن برامون دعا کنن یه خونه خوب با همسایه های خوب بخریم

هم برا من هم برای همه مردم

زنگ زدم گفتن وقتی تماس گرفت گشت بگید حل شده اصلا حالم خوب نیست به خدا

احتمالا شما تاب حال در همچین موقعیتی قرار نداشتید و بواسطه همین فکر میکنید خیلی الان اتفاق بزرگ و غیره منتظره ای براتون پیش اومده بهتره یکم در سکوت و بدون هیچگونه فعالیتی قرار داشته باشید و یه سونا جکوزی و به ماساژ واسه سرحال اومدن و بازگشت انرژی از دست رفته ترجیحاً به اتفاقات مثبت و به داشتن یه عالمه افراد عزیز و دوست داشتنی در کناره خانواده محترمتان از خداوند متعال سپاسگزار باشید🌹