2777
2789
نداشتن سونا و استخر اینا به هیچ وجه مهم نیست شاید یه دوش آب گرم و یه چرت خواب بدون فکر و خیال تاثیر ...

عزیزم دو نصف شب که بچه همسایه مثل مته مغزتو سوراخ میکنه این حرفای قشنگ بدرد آدم نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دو نصف شب که بچه همسایه مثل مته مغزتو سوراخ میکنه این حرفای قشنگ بدرد آدم نمیخوره

اینی حرف های قشنگ هیچ وقت به درد ادم نمیخوره

چون ادبی نیست که بگیم زیباییه ادبیاته

فقط قشنگه

و فریب دهنده

عزیزم اگه مذهبی هستی به ی امام متوسل شو از ته دل..انقد قشنگ برات ردیف میکنن باورت نمیشه

امیدورام

من با اینکه سنم کمه شکست های بدی تجربه کردم

خیلی هم متوسل شدم ولی کسی دستمو نگرفت 💔

متوجه هستم چقدر میتونه ایجاد ناراحتی و اعصاب خوردی داشته باشه ولی خب فکر نمیکنید با عصبانیت و عدم کنترل خشم،...

خدایی ناکرده آسیب ها و اتفاقات...غیره قابل جبرانی فقط در

چند ثانیه ....🥺😔🥺

بین گزینه بد و بدتر مجبوریم گزینه بد رو انتخاب کنیم...

بابت زیاده گویی بازم پوزش میخوام،

آرزوی سلامتی و تندرستی 🌹

جان من از کجا متن ها رو کپی میکنی 😂😂😂

مطلب خاص یا فرمول ساخت ماشین زمان نیست که نیاز به کپی کردن باشه،

به نظرم به اندازه کافی هممون ناخواسته درگیر یه سری مشکلات هستیم اگه هرکسی اول از خودش شروع کنه اول عیب و نقص های خودشو برطرف کنه شاید بتونیم با کمک همدیگه از زندگی بیشتر لذت ببریم،واقعا بعضی مواقع یادمون میره صبر و شکیبایی هم جزو خصوصیات انسان هستش

اینی حرف های قشنگ هیچ وقت به درد ادم نمیخوره چون ادبی نیست که بگیم زیباییه ادبیاته فقط قشنگه و فریب ...

سلام بانو شب بخیر.

ببخشید که تلاشم واسه آروم کردن یه هموطن شمارو آزرده خاطر کرد و دعوت به آرامش و خونسردی رو شما به فریب دادن نسبت دادید نمیدونم چطور میتونیم اینقدر راحت در مورد همدیگه قضاوت بیرحمانه داشته باشیم، بنده حتی به عنوان یه رهگذر اتفاقی

وقتی درگیری دو انسان رو میبینم نمیتونم بی تفاوت باشم فورا جلو میروم و مانع هرگونه درگیری فیزیکی و صدمه زدن به یکدیگر میشم با هر دوطرف خر میزنم حتی قرار باشه هزینه میکنم که قضیه شون ختم به خیر بشه...

از خداوند منان خواستارم هیچوقت حتی یک لحظه مارو به حال خودمون رها نکنه🙏

سلام بانو شب بخیر.ببخشید که تلاشم واسه آروم کردن یه هموطن شمارو آزرده خاطر کرد و دعوت به آرامش و خون ...

ناراحت نشید ما مدت هایت به این لحن حرف شما عادت نداریم مشکل شما نیست 😘

ناراحت نشید ما مدت هایت به این لحن حرف شما عادت نداریم مشکل شما نیست 😘

به عنوان یه تازه وارد پرحرفی کردم ببخشید...

باید بیشتر حواسمو جمع کنم بلاخره شما ریش سفیدای محلمون هستید و حق آب و گل دارید..

🤭🙈🌹❤️