2777
2789
😂😂 همین خب وقتی برای بچه تو اپارتمان توپ میخری اون بچه با توپ چی کار کنه رفته بود از این خر پلاستی ...

به نظرم کسی میتونه ۶ تا بچه هم تو آپارتمان بززگ کنه

به شرطی که واقعا مثل بچه آدم بزرگ کنه

همسایه ما یه آدم پرروی پرتوقع بود

۳ شب بهش زنگ میزدیم بچه هاتو بخوابون خونه داره میلرزه،فحش میداد😑وای اصلا یه چیز عجیبی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐 ما خیلی مراعات میکنیم ولی شما هم به جای اینکه هم بگی باهاشون بازی های بی سر صدا هم تمرین کن وال ...

خب عزیزم بعضی بچه ها خیلی پرانرژی و شیطونن .منم گفتم جلوی بچه هامو میگیرم همیشه .ولی بعضی اوقات پیش میاد همسایه هم باید مرام بزاره راه بیاد.نکه تا یکم صدا بیاد سریع زنگ بزنه

باشه باید از کجا بردارم عزیزم

خودت نیت کن آبجی

ببین جالبه ها،از فردا تا نیمه شعبان دقیقا ۴۰ روزه

مثلا دعای عهد بخون زیارت عاشورا بخون هرچی دوست داری

هدیش کن به امام زمان

نیت اولتم فرج خود امام باشه

همسایه ما ساعت ۱۱ شب از سرکار مییومد تازه با بچههاش شروع به بازی میکرد حموم میرفتن صداشون کامل میومد

خدا ازش نگذره میگفت مهم نیست شما اذیت میشین

مجبور شدیم با یک میلیارد ضرر بفروشیم

عزیزم انشاالله که راحت بشی خیلی سخته

به نظرم کسی میتونه ۶ تا بچه هم تو آپارتمان بززگ کنهبه شرطی که واقعا مثل بچه آدم بزرگ کنههمسایه ما یه ...

ما هم دو قلو داره

بابا خودش گاو تر از بچه هاشه به خدا

میگم نکنید میگه بچهست چی کار کنم

هر چی بگی مگه بچست

خب مث بچه آدم ۱۱ دیگ باید بخوابه

نه ۲و ۳ شب

صب باید برن مهد کودک انقدر دیر میخوابن

صبح دو تا با گریه و داد و بیداد میرن

خب اگه بخوابونیش که اینطوری نمیشه

همسایه ما ساعت ۱۱ شب از سرکار مییومد تازه با بچههاش شروع به بازی میکرد حموم میرفتن صداشون کامل میومد ...

به خدا ماهم دست و بالمون خالیه

تازه هم ۵۰۰ ملیون ضرر کردیم

نمیتونم بازم ضرر کنیم

من اگه سونا و جکوزی داشتم به نظرت اینجا بودم که همسایه ها با سر و صدا اذیتم کنن😂😂😂من هنوز سونا و ...

نداشتن سونا و استخر اینا به هیچ وجه مهم نیست شاید یه دوش آب گرم و یه چرت خواب بدون فکر و خیال تاثیر مثبت بیشتری داشته باشه ولی یادت باشه اگه یه بدن سالم و سلامت داری پس قدرشو بدون که عقل سالم در بدن سالم هست.

اگه عضو یه خانواده با اصالت و ریشه دار و زحمت کش هستی

یعنی از بچگی تا بحال از حضور پرمهر پدر و مادر بزرگترین چیزهایی هست که برای هرکسی مهم و با ارزش هست ولی متاسفانه بعضی مواقع دیر متوجه میشیم ولی حیف و صد افسوس...

تندرست باشید 🌹

خب عزیزم بعضی بچه ها خیلی پرانرژی و شیطونن .منم گفتم جلوی بچه هامو میگیرم همیشه .ولی بعضی اوقات پیش ...

خسته شدی بده بچه هاتم نگه داره

چرا باید برا تو مرام بزاره اخه

کسی مسئول بزرگ کردن بچه های شما نیست

شما میتونی ببری خانه بازی انرژیشون تخلیه بشه

والا همسایه ما حداقل یه مهد میرن

یه پارک میرن انرژی تخلیه بشه

ولی خب وقتی خودش رعایت نمیکنه بچه ها هم یاد میگیرن