ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یبار بیشتر زندگی نمیکنیم. حتما برو سنت زیاد نیست من تو 32 سالگی دیپلم گرفتم الانم منتظرم از دانشگاه ...
چه رشته ای ؟؟مدرسه بزرگسالان چجوری شرایطش ..توی هدایت تحصیلی سال نهم من هم نظری ها هم فنی رتبه اوردم ..اما میخوام دیپلم یک رشته اسون مثلا مدیریت بخونم ..چقدر طول میکشه؟؟
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
چه رشته ای ؟؟مدرسه بزرگسالان چجوری شرایطش ..توی هدایت تحصیلی سال نهم من هم نظری ها هم فنی رتبه اوردم ...
برو بگرد پیدا کن از خودشون بپرس من زیاد در جریان نیستم منم از دوم دبیرستان ترک کردم ..سال پیش رفتم گفتن چون قدیمی باید از ده تا 12 دوباره بخونی منم مدرک پرورش قارچ خوندم گرفتم ارزون ترین و بی دردسر این بود
برو بگرد پیدا کن از خودشون بپرس من زیاد در جریان نیستم منم از دوم دبیرستان ترک کردم ..سال پیش رفتم گ ...
خب عزیزم دانشگاه چی ؟چه رشته ای تونستی ثبت نام کنی بااین دیپلم؟؟توی چند وقت خودتون دیپلم پرورش قارج گرفتین ..ممنون میشم جوابمو بدی ببخشید زیاد سوال کردم
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خب عزیزم دانشگاه چی ؟چه رشته ای تونستی ثبت نام کنی بااین دیپلم؟؟توی چند وقت خودتون دیپلم پرورش قارج ...
من چون نمیدونستم واحد ها کم برمیداشتم دیر تر تموم کردم ..البته مدرسه بزرگسالان خیلی بهت کمک میکنه تا زودتروتموم کنی تعداد واحد بیشتر برادر البته ما تقلب میکردیم😂😂