2777
2789
عنوان

بنظرتون دیپلم ارزش داره

126 بازدید | 22 پست

که بزرگسالان بخونم و مدرک بگیرم ۲۵ سالمه دوتابچه دارم شاااید ده درصد برم دانشگاه اونم پیام نور یاازاد بدون کنکور

یا نه بیخیال بشم

خیلی کلافم گاهی عذاب وجدان میگیرم ک چرا درسمو نخوندم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه برو بگیر

لااقل بخاطر بچه هات که توی فرم مدرسه روبروی تحصیلات مادر یه چیزی بتونن بنویسن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من تو ۴۲ سالگی ارشدمو گرفتم

چه رشته ای عزیزم؟بدون کنکور یا سراسری؟

میتونم دیپلم رو یک رشته اسون بخونم و اگ دراینده خواستم ادامه بدم یک رشته دانشگاهیی دیگ بخونم ؟

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
یبار بیشتر زندگی نمیکنیم. حتما برو سنت زیاد نیست من تو 32 سالگی دیپلم گرفتم الانم منتظرم از دانشگاه ...

چه رشته ای ؟؟مدرسه بزرگسالان چجوری شرایطش ..توی هدایت تحصیلی سال نهم من هم نظری ها هم فنی رتبه اوردم ..اما میخوام دیپلم یک رشته اسون مثلا مدیریت بخونم ..چقدر طول میکشه؟؟

یبار بیشتر زندگی نمیکنیم. حتما برو سنت زیاد نیست من تو 32 سالگی دیپلم گرفتم الانم منتظرم از دانشگاه ...

انشاالله موفق باشی ..شماهم بچه کوچیک داری؟؟

چه رشته ای ؟؟مدرسه بزرگسالان چجوری شرایطش ..توی هدایت تحصیلی سال نهم من هم نظری ها هم فنی رتبه اوردم ...

برو بگرد پیدا کن از خودشون بپرس من زیاد در جریان نیستم منم از دوم دبیرستان ترک کردم ..سال پیش رفتم گفتن چون قدیمی باید از ده تا 12 دوباره بخونی منم مدرک پرورش قارچ خوندم گرفتم ارزون ترین و بی دردسر این بود

این نیز بگذرد....

برو بگرد پیدا کن از خودشون بپرس من زیاد در جریان نیستم منم از دوم دبیرستان ترک کردم ..سال پیش رفتم گ ...

خب عزیزم دانشگاه چی ؟چه رشته ای تونستی ثبت نام کنی بااین دیپلم؟؟توی چند وقت خودتون دیپلم پرورش قارج گرفتین ..ممنون میشم جوابمو بدی ببخشید زیاد سوال کردم

خب عزیزم دانشگاه چی ؟چه رشته ای تونستی ثبت نام کنی بااین دیپلم؟؟توی چند وقت خودتون دیپلم پرورش قارج ...

پیام نور باید برم اونجا هرچی بخوام میتونم انتخاب رشته کنم البته به جز تجربی...هنوز تصمیم نگرفتم چی بخونم باید برم مشاور

این نیز بگذرد....

خب عزیزم دانشگاه چی ؟چه رشته ای تونستی ثبت نام کنی بااین دیپلم؟؟توی چند وقت خودتون دیپلم پرورش قارج ...

من چون نمیدونستم واحد ها کم برمیداشتم دیر تر تموم کردم ..البته مدرسه بزرگسالان خیلی بهت کمک میکنه تا زودتروتموم کنی تعداد واحد بیشتر برادر البته ما تقلب میکردیم😂😂

این نیز بگذرد....