هدییییییییییی مدیر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 عنوان بنظرتون دیپلم ارزش داره | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست که بزرگسالان بخونم و مدرک بگیرم ۲۵ سالمه دوتابچه دارم شاااید ده درصد برم دانشگاه اونم پیام نور یاازاد بدون کنکور یا نه بیخیال بشم خیلی کلافم گاهی عذاب وجدان میگیرم ک چرا درسمو نخوندم اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 1404/10/05 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 مدیریت ، دانشگاه شهید بهشتی اها دیپلم نظری داشتین؟ اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هدییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 پیام نور باید برم اونجا هرچی بخوام میتونم انتخاب رشته کنم البته به جز تجربی...هنوز تصمیم نگرفتم چی ب ... میکن علوم تربیتی خوبه ..میشه ازمون استخدامی اموزش ووپرورش هم شرکت کرد.انشاالله موفق باشی اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هدییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 من چون نمیدونستم واحد ها کم برمیداشتم دیر تر تموم کردم ..البته مدرسه بزرگسالان خیلی بهت کمک میکنه تا ... اشکال نداره 😄اره بعضیا کمک میرسونن..درحالت عادی یعنی مدرسه باید ۳ سال بخونی ...شما این ۳ سال رو تو چند سال تموم کردی گلم؟ اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1822 میکن علوم تربیتی خوبه ..میشه ازمون استخدامی اموزش ووپرورش هم شرکت کرد.انشاالله موفق باشی شاید همین زدم ممنون همچنین اما حتما برو بخونن هزینه بزرگ سالان کمه فقط برو حیف بعدها پشیمون میشی این نیز بگذرد....
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1822 اشکال نداره 😄اره بعضیا کمک میرسونن..درحالت عادی یعنی مدرسه باید ۳ سال بخونی ...شما این ۳ سال رو تو ... یک سال این نیز بگذرد....
هدییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 شاید همین زدم ممنون همچنین اما حتما برو بخونن هزینه بزرگ سالان کمه فقط برو حیف بعدها پشیمون میشی اره اخه دوسال پیش رفتم بزر.گسالان رشته تجربی نوشتم نشد نتونستم خیلیییی سخت بود برام واقعا چون تایمشو نداشتم اصلا ول کردم اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هدییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 یک سال مرسی عزیزم 💖 اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1822 اره اخه دوسال پیش رفتم بزر.گسالان رشته تجربی نوشتم نشد نتونستم خیلیییی سخت بود برام واقعا چون تایمشو ... تجربی و انسانی خیلی سخت میگیرن باید دقیق بخونی ..ولی بقیش آسون میگیرن این نیز بگذرد....