2777
2789
وای منم یجا دیدم نوشته بود بعد یکی گفت آخه فرش مبل بهار یچی دیگه هست مبل الهام ی مدل دیگه تو چی میگی ...

عه من اون تاپیک بسوی خوشبختی ندیدم

تاپیک اخرم ببین کلی حرف بارم کرد هیچی تهمت زد

اخه خونه ۰۰۱۰تو تاپیک هاش هست فک کنم رنگش طوسی طلایی همچین چیزی باشه....

مال من سفید طلایی یه طرف اون طرف کرمی هستش...

بعد فک کن اینا از من بدشون میاد یچی ببینن نگن🤣

چون هیچی ندارم دروغ باشه تهمت میزنن

آهان اومد گفت دستبند النگوییت شبیه الهام

من پدرم چندسال پیش واس من و خواهرم خرید حتی فاکتورش واس الهام گذاشتم گفتم چقد شبیه منه بعد الهام گفت شقایق واس من النگو هستش واس تو دستبند النگویی...

بعد هی میگفت عکس بذارم نمیدونم چه عکسی میخواست بذاره😅بیشتر خودشو کوچیک کرد همه هم گفتن

اون کاربر باید درمان بشه من دارم میبینم سال ها داره ۰۰۱۰ رو اذیت میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الهام خوبیاون کاربری که تاپیک هات میاد اذیت میکنه اومدم تاپیک آخرت ازت دفاع کردم اومد دید تاپیک ...

واااااای رفتم تاپیکت خوندم🤣🤣😆 به اون یکی کاربر هم کفته هر سه کاربری خودت هست هرکی دفاع کنه از من میشه کاربری چندممفقط دارم میخندم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم خوبی اون کلا کم داره مگه ندیدی تو همون تاپیک باز به یکی دیگه میگفت تو کاربری دومیشی صدبا ...

فداتشم منم خوبم⭐️🌸🩷

اره دیدم اون واقعا باید درمان بشه اخه مگ میشه هی منتظر بمونی طرف کی تاپیک میزنه و یکسره طرفو آزار و اذیت بدی

بخدا عجیبه

واااااای رفتم تاپیکت خوندم🤣🤣😆 به اون یکی کاربر هم کفته هر سه کاربری خودت هست هرکی دفاع کنه از من ...

اره🤦♀️😅

بعد هرکی یچی میگفت تهمت به ما میزد 🤣🤣

که شما کاربری های دیگه اینا هستید 😅🤦♀️

عه من اون تاپیک بسوی خوشبختی ندیدم تاپیک اخرم ببین کلی حرف بارم کرد هیچی تهمت زداخه خونه ۰۰۱۰تو تاپی ...

باهاش دهن به دهن نشو عزیزم من دیگه دقت کنی تاپیک آخر اصلا جوابشو ندادم آدم داغونی هست مگه ندیدی گفت همسرش به زور تحملش میکنه چون خونه پدر زنش نشسته 😆 این بنده خدا خدا کلا حس کنه کسی زندگیش خوبه خالش بد میشه من تو تاپیک های دیگه هم دیدمش با کسی که از زندگی خوبش گفته همین برخورد هارو داشته

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عه من اون تاپیک بسوی خوشبختی ندیدم تاپیک اخرم ببین کلی حرف بارم کرد هیچی تهمت زداخه خونه ۰۰۱۰تو تاپی ...

وای خدا چقدر پیگیر آخه🤭😑 خوبه همیشه عکس از خونت و سفره اینا گذاشتی مثلا فکر کن یکی از عکسات حالا بر فرض مثال میگم فیک بود اسمت و عکستو تو سطح شهر رو بیلبورد هم میزدن از بس خار شدی تو چشم بعضیا😂

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
فداتشم منم خوبم⭐️🌸🩷اره دیدم اون واقعا باید درمان بشه اخه مگ میشه هی منتظر بمونی طرف کی تاپیک میزنه ...

قربونت برم

امیدوارم خدا آنقدر بهش خوشی یده که از خوشبختی دیگران آنقدر بهم نریزه

باهاش دهن به دهن نشو عزیزم من دیگه دقت کنی تاپیک آخر اصلا جوابشو ندادم آدم داغونی هست مگه ندیدی گفت ...

حتما قشنگم🌸🩷

من جاهای دیگه ندیده بودم چون تاپیک های تو بعضی وقتا شرکت میکنم میبینم داره اذیت میکنه بهش گفتم من دارم تعجب میکنم چرا یه کاربر سال ها داری اذیت میکنی

بسه دیگه...

خب مریضی درمان شو...

فقط من نه خیلیا تاپیکت گفتن..

ایشالله خدا واقعا بهش آرامش بده تا اینجوری مردم رو آزار نده

چون کارما داره...

به کار بسوی خوشبختی هم گیر میده چه حوصله ای داره اخه گیرم اصلا طرف فیک باشه

میگم که حس کن یکی داره از خوشیش میگه بهش حمله میکنه

اینو دیشب ایشون گفت تو ی تاپیکی ک درمورد عید بود🤣🤧@بگویاسی

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE