2777
2789
وای یاسی خیلی باحال بعضی جاها حرف میزنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره خیلی

دیشبیه هم فکنم گفت عکس میذارم کدوم ظرف هفت سین رو بخرم🤣🤣🤣🤣🤧

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحم بهتون رحم کنه هنوز یادم نمیره اون عکسی که فرستادی گفتی جلو در نمیتونیم بریم چادر زدنبخدا نمی ...

شقایق گلم ما مسافر دوست داریم ولی بی فرهنگی نه انقدر اینا بی فرهنگی دیدم از الان اسم عید میاد غمم میگیره میان قشنگ یجوری گند میزنن پارسال که افتادن تو باغمون درختا شکوفه زده بودن رو شکوندن خیر سرشون هیزم بگیرن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
مالدیو😎

سلام الهام خوبی

اون کاربری که تاپیک هات میاد اذیت میکنه اومدم تاپیک آخرت ازت دفاع کردم

اومد دید تاپیک من بازه نوشت تو و کاربر۰۰۱۰ یه کاربر هستید😆

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ملت واقعا رد دادن از حالا ب فکر هفت سینه

یهو لباس هاش میذاشت انتخاب میکردن🤣🤣

یادمه بچه بودم از بهمن میگفتم کی میریم خرید

میگم بچه بودم ماه بهمن وسطش میگفتم،طرف خوبه بچه نیست یه میذاشت شب یلدا جاش خشک بشه بعد میگفت😅😅

سلام الهام خوبیاون کاربری که تاپیک هات میاد اذیت میکنه اومدم تاپیک آخرت ازت دفاع کردم اومد دید تاپیک ...

وای منم یجا دیدم نوشته بود بعد یکی گفت آخه فرش مبل بهار یچی دیگه هست مبل الهام ی مدل دیگه تو چی میگی🤣تاپیک قفل بود تو تاپیک بسوی خوشبختی

شقایق گلم ما مسافر دوست داریم ولی بی فرهنگی نه انقدر اینا بی فرهنگی دیدم از الان اسم عید میاد غمم می ...

اره میدونم قشنگم...

وای خدای من...این چه کاریه اخه

تا بهشون یچی میگیم میگن چیکار کنیم بپوسیم خونه

بخدا پوسیدن خونه بهتره تا اینجوری سفر

سلام الهام خوبیاون کاربری که تاپیک هات میاد اذیت میکنه اومدم تاپیک آخرت ازت دفاع کردم اومد دید تاپیک ...

سلام عزیزم خوبی

اون کلا کم داره مگه ندیدی تو همون تاپیک باز به یکی دیگه میگفت تو کاربری دومیشی صدبارم نی نی یارو تگ کرد آخرم نی نی یار کنفتش کرد اونم شناختتش چه آدمی هست من واقعا دلم براش میسوزه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره میدونم قشنگم...وای خدای من...این چه کاریه اخهتا بهشون یچی میگیم میگن چیکار کنیم بپوسیم خونه بخدا ...

کاش اینو میگفتن قمه برمیدارن با چُماق😂معلوم نیست از کدوم وحشی خونه میان

سلام عزیزم خوبی اون کلا کم داره مگه ندیدی تو همون تاپیک باز به یکی دیگه میگفت تو کاربری دومیشی صدبا ...

به کار بسوی خوشبختی هم گیر میده چه حوصله ای داره اخه گیرم اصلا طرف فیک باشه