2777
2789

ما تو جای کوچیک هستیم که همه هم و میشناسند

من در حال طلاقم

اکثرا آدمای روستاهم این موضوع به گوششون رسیده

رفته بودم عروسی دوستم

بعد من در مورد طلاقم اصلا به دوستام نگفته بودم امشب هی دیدم در مورد عروسی من حرف میزنن دیگه بهشون ماجرا رو تعریف کردم و دلایل و اینا رو میگفتم که اینجوری شد و به این دلیل و این اتفاقات افتاد و خلاصهههههه

الان مثللللل سسسسگگگ پشیمونم

الان حس میکنم اون لحظه که فقط من داشتم حرف میزدم و همه دوستام گوش میدادن مممرررککزززز توجه بودمممم ای کاش اونجا حرف نمیزدمممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اشتباه کردی توضیح دادی نهایت میگفتی ما ی مقدار ب مشکل داریم شاید عروسی عقب بیوفته داداش من لحظه اخر از طلاق پشیمون شد و چون مثل الان شما انقدر بد طرف رو همه جا گفته بود ک دیگه روش نشد برگرده و طلاق داد زنشو

بیخیال بالاخره همه میفهمن چه بهتر اونجوری که میخواستی به گوششون رسیده

همه فهمیدن ولی ای کاش اونجا برای دوستام تعریف نمیکردم همش حس میکنم همه داشتن منو نگاه میکردن مخصوصا این که فامیلای نامزدم ام اونجا بودننننن یکی دو نفرررر

دیگه فراموش کن ولی از این به بعد باید این کنترل زبان به دست بگیریم

نه از این که توضیح دادم پشیمون نیستم

همش حس میکنم همه داشتن منو نگاه میکردن و فهمیدن که من دارم در مورد چی صحبت میکنم مخصوصا این که من فقط حرف میزدم و دوستام گوش میدادن🥲💔😂

بله اشتباه کردی توضیح دادی نهایت میگفتی ما ی مقدار ب مشکل داریم شاید عروسی عقب بیوفته داداش من لحظه ...

همش حس میکنم همه داشتن منو نگاه میکردن و فهمیدن که من دارم در مورد چی صحبت میکنم مخصوصا این که من فقط حرف میزدم و دوستام گوش میدادن🥲💔😂

خسته نباشیجوگرفتت ..عب نداره چ کنی دیگ گذش

نه از این که توضیح دادم پشیمون نیستم همش حس میکنم همه داشتن منو نگاه میکردن و فهمیدن که من دارم در م ...

شاید تو اینطور حس کردی ..اینطور ک اونا سکوت کردن فضول و حسودتو بودن