2821
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9730 بازدید | 246 پست

😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گف باشه شنبه بریم

سیگارشو کشید

رومو کردم اونور

سرعت ماشینو کم کرد

گفتم عوضی دستشو چرا گرفتی من چی کم گذاشتم

گف دروغه کاری نکردم

گفتم تو گه میخوری دختره دستشو رو قران گداشت در صورتی ک نزاشت من دروغ گفتم دختره اصلا نمیخاس بگه بیرون رفته باهاش نمیخاس زندگیم خراب بشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

گفتم تو خیابون دیده بودنت اینم دروغ گقتم

گفتم دوستام دیده بودنت من فک کردم خواهرته بهش زنگ زدم گف از صب جایی نرفته

باز گفتم سوتفاهمه

فکر کردی تو شمال گفتی پیج فیک ساختن برام باورم شد؟

تو چ کاره مملکتی تو کی هستی ب اسم تو بخان مخ بزنن

من خیلی وقته خبر دارم از کارات چن بارم ازت پرسیدم ولی نخاستی راستشو بگی

منو انقد تحقیر کردی ک برم غرورمو زیر پا بزارم با اون دختر حرف بزنم

نرم شد...گف بخدا کاری نکردم..منظورش رابطه بود 😐

گفتم مگه همع چی اونه کثافت من تو خونه منتظر تو بودم تو با این و اون بیرون معلوم نی چ کارای دیگ هم کردی

گف فقط ۱۰ روز باهاش بودم پشیمون شدم دور و وریا گولم زدن دختربازی کنیم من عذاب وجدان گرفتم خودم

دستشو اورد رو شونم گفتم دستت کثافته ب نامحرم خورده بکش کنار

هی میخاس بکش طرفه خودش میزدمش

جیغ زد داد زد گفت ماری پشیمونم گه خوردم غلط کردم

انکار میکردم فک میکردم نمیدونی نمیخاسم ابروم پیشت بره

گفتم نه تو بزن تو دهنم جرات داری

گف میرم خودمو میکشم میخای خودمو بکشم 

صداش ترسناک شده بود

گفتم برو بمیر لاشی برو کثافت سرتاپاتو گرفته

ای واییی 😔ولی خوب حرف زدی کاری کردی بدونه از همه چی مطلعی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عصبی شدم قلبم درد گرفت حالم بد شد ماشینو چنگ میزدم تا هوا برسه بهم

ترسید گفت دارم دق میکنم تو رو خدا برگرد نگام کن گه خوردم با بزرگترم (خیلی مغروره) گه خوردم با پدرم

یهو دیدم عق میزنه رو کفپوش ماشین بالا اورد

حالم بدتر شد

بردتم بیمارستان

نوار قلب فشار ارام بخش

رفتیم دم خونمون

گفتم تو نیا ازت بدم میاد ازت متنفرم

گف تنهات نمیزارم

به زور اومد

جونی نداشتم

رفتیم خونه

رفتم لباسمو بپوشم

پوشیدم ی لحظه خندم گرف گفتم تو دلم مگه میشه میلاد همچین کاری کنه

برگشتم با خنده گفتم میلاد شوخی بود دیگ اره امشب

بگو شوخی بگو تو این کارا نکردی

عصبی شدم قلبم درد گرفت حالم بد شد ماشینو چنگ میزدم تا هوا برسه بهم ترسید گفت دارم دق میکنم تو رو خد ...

ای خدااااا 😔

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

گریه میکرد

گف ماری فقط ده روز باهاش بودم ببخش قلبم میترکه تو چیزی برام کم نزاشتی نمیدونم چرا اینکارو کردم من نبودم شیطون گولم زد خریت کردم

داد زدم زدمش گفتم هی یادم ننداز ده روز ده روز