2777
عنوان

چرا کات کردی

138 بازدید | 31 پست

میشه علت کات کردن رابطه اولتون یا مهم ترین رابطتون رو بگید؟ کدوم طرف کات کرد؟ دوست دارم بدونم چطور بوده رابطه های دیگران 🙂خودمم تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلمو🙂میخوام راهنمایی بگیرم یکم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رابطه نبودم😔😂

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

سر یه چیز الکی بحث کردیم.

من کمی تند رفتم و اونم ناراحت شد و دیگه کلا جواب پیامامو نمی داد دیگه کات کردیم ولی من عذر خواهی کردم کم کم داره درست میشه بینمون.

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

بهم گفت طلاق گرفته بعد فهمیدم بچه هم داشته همشم زنشو مقصر میکرد

نمیخواستم زندگیمو رو خرابه زندگی یکی دیکه برپا کنم از همه جا بلاک کردم هربارم با شماره جدید پیام داد باز بلاک کردم تا بیخیال. شد

درخواست 🚫

خیانت کرد بعدیم س ماه باهاش بودم دوسش داشتم از سر گیر دادنای زیاد من و سوال پیچ کردنش وقتی حرفاش به ...

گیر دادنو منم درک میکنم چی میگی واقعا دارم نابود میشم🙂 جفتشون لیاقتتو نداشتن و حتما یه ادم میاد تو زندگیت که قدرتو بدونه🥲

بهترین کار که میتونستی رو کردی🥲❤️😂من به فنا رفتم با همین رابطه الانم

فدای سرت..تجربه میشه..کلی ادم میاد تو زندگیت چه برای رابطه چه به عنوان دوست و رفیق ...همین ارتباطاته که بخشی از شخصیتتو تشکیل میده

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.