2777
2789
عنوان

چرا کات کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انقدر کات کردما ولی اکثرا سرهمین بوده خیلی توقع دارن منم ترسو خوشمم نمیادانجام بدم کات میشه حالا یاا ...

ببین انجامش نده اسم ترسو ام نذار رو خودت🙂من کردم و پا گذاشتم رو خط قرمزم الان دارم نابود میشم🙂انجامش نده تا قبل ازدواج🙂تاپیک قبلیمو بخونی میفهمی به چه روزی افتادم🙂

گیر دادنو منم درک میکنم چی میگی واقعا دارم نابود میشم🙂 جفتشون لیاقتتو نداشتن و حتما یه ادم میاد تو ...

منم دارم نابود میشم :) موهامو زدم خطم گرفتم جدید عوض کنم دیگ انگار من بدرد هیشکی نمیخورم...من دوسش داشتم از صب سی بار بهش زنگ زدم منه مغرور با حکله های عصبیم با اینکه میدونست. جواب نمیداد ک مبادا من بگم بیا ببینمت و گوشیشو بخوام چک کنم همینقد راحت تعویضت میکنن...

دیگ نمیکشم

ببین انجامش نده اسم ترسو ام نذار رو خودت🙂من کردم و پا گذاشتم رو خط قرمزم الان دارم نابود میشم🙂انجا ...

فدا سرت تجربه شده .انجامش ایرادی نداره اگه اصول بهداشتی رعایت بشه.اما بخاطر پسر نباید تن داد به این خاسته باید با میل خودت باشه

اره درسته همه ش برای ادم درس میشه🙂ولی خب هزینه یسری تجربه ها خیلیه

صد در صد ولی حداقلش باعث میشه اگر دوباره توی موقعیت بدتری قرار گرفتی از پس خودت بربیای

بنظرم با افسوس به گذشته نگاه نکن

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

فدا سرت تجربه شده .انجامش ایرادی نداره اگه اصول بهداشتی رعایت بشه.اما بخاطر پسر نباید تن داد به این ...

اره با اصول بهداشتی که بوده اصلا طرف خودشم اولین رابطه جنسیش یود ولی خب همون اولین بار انجام دادنش خارج از چارچوب ازدواج اذیتم کرد🙂