2777
2789
شما اینجوری لاغر کردین ؟اخه اینکار اصولی نیست وقتی یک وعده حذف بشه شخص برای وعده بعدیش خیلی گشنه ش م ...

قبلا ۱۰۲کیلوبودم فقط ورزش کردم شدم۹۱ بعد ورزشو ول لردم الان شدم ۹۴ خیلی بدہ میخوام حداقل ۷۴ ۷۶ بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاتنم لاغرہ ۴۴ ۴۲ میخورہ امالامصب پایین تنہ ۵۴ ۵۲ میخورہ

من همه جام چاق شدنی پر میشه ولی بیشتر از پایینتنه از بالاتنه بیشتر سینه ام بزرگ میشه ولی پایین تنه رو از رون چاق میشم مخصوصا اون ناحیه ی گلوت

بالاتنه ام ۴۰ بود شده ۳۸ پایین تنم ۴۴ بود شده ۴۲

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

من همه جام چاق شدنی پر میشه ولی بیشتر از پایینتنه از بالاتنه بیشتر سینه ام بزرگ میشه ولی پایین تنه ...

واییی دقیقا چاقی بدن منو داری یعنی جاهایی ک نمیخام چاق بشنو میشن افتضاحه اینجوری

قبلا ۱۰۲کیلوبودم فقط ورزش کردم شدم۹۱ بعد ورزشو ول لردم الان شدم ۹۴ خیلی بدہ میخوام حداقل ۷۴ ۷۶ بشم

منم تابستون با ورزش و فستینگ از ۷۵ اومدم رو ۶۶ الان بازم شدم ۶۹ تابستون خیلی خوب لاغر میشم ولی فصل های سرد و پریود شدنی افتضاخ اشتهام زیاد میشه بزور جلوی خودمو نگه میدارم بتونم بیام تا تابستون رو ۶۷ بعد اون دوباره رژیم میگیرم ورزشمم میکنم خودمو میرسونم به ۶۰ بقیه شم بمونه بره تابستون بعدیش

واییی دقیقا چاقی بدن منو داری یعنی جاهایی ک نمیخام چاق بشنو میشن افتضاحه اینجوری

من از اون چربی که پشت رونه بین رون و باسن هست خیلی بدم میاد یا از نرمی بین رونام دوست دارم سفت باشه ولی هر چند سال که ورزش میکنن فقط یکم سفت شده بازم نرمه

اون دوره که اصن ورزش نمیکردم نشستنی انگار فرش پهن کرده بودم

دلم اندام ۱۴ سالگیمو میخواد

اینجوری بدنت خراب نمیشه ترک اینا

ترک که خورده ولی چون پوستم روشنه زیاد دید نداره ترکم بخوره تهش میرم لیزر میکنم بره

من از اون چربی که پشت رونه بین رون و باسن هست خیلی بدم میاد یا از نرمی بین رونام دوست دارم سفت باشه ...

چقدر خوب درکت میکنم عزیزم چون خودمم مشکلو دارم و به هیچ وجه نمیشه لاغر کرد یعنی همه جام لاغر بشن ها اون رونها لاغر نمیشن یعنی بدلخاه نمیشن

منم وزنم تا ۱۶ عالی بود الان ن به دلخاه من نیست

تو چند سالته ؟

ترک که خورده ولی چون پوستم روشنه زیاد دید نداره ترکم بخوره تهش میرم لیزر میکنم بره

عزیزم تاحالا لیزر نرفتم چون شوهرم مخالفشه ایا لیزر خوبه برای پوست مو و داعمی یا ن