2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب درکت میکنم عزیزم چون خودمم مشکلو دارم و به هیچ وجه نمیشه لاغر کرد یعنی همه جام لاغر بشن ها ...

۱۸ سالمه

هیچوقت لاغر نبودم از موقعی که یادمه توپر بودم و هستم اون موقع بدنم جوری بود که هر کی میومد باشگاه ثبت نام کنه استادم ب عنوان نمونه کارش منو نشون میداد

الان ی ماهه باشگاهو ول کردم فرمش داره میره از شنبه شروع میکنم دوباره فیتنس خیلی ورزش بی وفاییه

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

عزیزم تاحالا لیزر نرفتم چون شوهرم مخالفشه ایا لیزر خوبه برای پوست مو و داعمی یا ن

من انجام دادم عالیه عالی

سه ماه یکبار شیو میکنم اونم بخاطر اینه که باید برم لیزرمو شارژ کنم

فقط من بیکینیم یکم لبه هاش جواب نداده که دستگاهمو قرار عوض کنم برم با کندلا انجام بدم ببینم میریزه یانه بقیه بدنم جواب گرفته

ولی این لیزر که گقتم برای ترک بود اسمش فرکشنال co2 کلاژن سازی میکنه

۱۸ سالمه هیچوقت لاغر نبودم از موقعی که یادمه توپر بودم و هستم اون موقع بدنم جوری بود که هر کی میومد ...

🤣🤣 واییی ببخش عزیزم از نمونه بودن خندم گرفت چون خودم میخاستم برم باشگاه بخدا میترسیدم منو یجوری نگاه کنن

حالا وقتی میری باشگاه لاعر میشی یا ن

🤣🤣 واییی ببخش عزیزم از نمونه بودن خندم گرفت چون خودم میخاستم برم باشگاه بخدا میترسیدم منو یجوری نگ ...

بیشتر از لاغر شدن فرم خیلی قشنگی میگیره

از شکم پهلو لاغر میشم رون پامم قطره چکونی اب میشه ولی ساق پا هرگز

بیشتر از لاغر شدن فرم خیلی قشنگی میگیره از شکم پهلو لاغر میشم رون پامم قطره چکونی اب میشه ولی ساق پ ...

چرا دقیقا این ساق پاها لاغر نمیشن

الان جوری گفتی فردا برم ثبت نام کنم

عزیزم چند کیلو بودی

و چقدر زمان میبره به اندام دلخاه برسی

منم مثل تو یه جور ژنتیکیه چیه کلا بدنم لاغر نیست یعنی شاید استخون بندیشون اینجورین نمیدونم اما صورتم اول از هرچیزی لاغر میشه

شما اینجوری لاغر کردین ؟اخه اینکار اصولی نیست وقتی یک وعده حذف بشه شخص برای وعده بعدیش خیلی گشنه ش م ...

ناهار وعده ی اضافه ست

تو قران هم از صبحانه و شام اسم اورده شده

اتفاقا میگن بین صبحانه و شام اگه ادم ریزه خواری کنه اشتها چندبرابر میشه

دیدین وقتی ادم روزه میگیره ماه رمضون که تموم میشه تا چندروز ادم کمتر سمت خوراکی میره بدن کم کم عادت میکنه

از خواص روزه برا درمان بیماریها شنیدین؟ کسی که سختشه روزه بگیره میتونه حذف ناهار و حذف ریزه خواری کنه

چرا دقیقا این ساق پاها لاغر نمیشن الان جوری گفتی فردا برم ثبت نام کنم عزیزم چند کیلو بودی و چقدر زما ...

قدم ۱۶۵ وزن ۶۹ و ۷۵ بودم اومدم رو ۶۶ دوباره وزنم رفت بالا ولی دارم کنترل میکنم من رحممو در بیارم اسکینی میشم

با دستگاه انالیز وقت گرفتم بدنمو انالیز کردم گفت استخوان بندیم از نرمال کمی درشت تره

نمیدونم چرا اب نمیشه ولی دکتر تغذیه ام ی چند تا دستگاه تو کلینیک داره که لاغر میکنه اون ناحیه

فعلا میخوام ورزش کنم اگه لاغر نشد وقت میگیرم ازش

خدا به بابام رحم کنه که قراره خرج اینارو بده 😂بنده خدا دلش دختر بچه میخواست الان ۱۸ ساله داره تاوان میده 😂

ناهار وعده ی اضافه ستتو قران هم از صبحانه و شام اسم اورده شدهاتفاقا میگن بین صبحانه و شام اگه ادم ری ...

اها ،امتحان میکنم فردارو ببینم میتونم تحمل کنم

اها ،امتحان میکنم فردارو ببینم میتونم تحمل کنم

اگه یهو حذف ناهار سختتون بود بجاش چندتا خرما بخورین یا میوه یا کاهو و سکنجبین و.......

اگه بازهم سختتونه بزارین برا بعد ماه رمضون که بدن عادت کرده به دو وعده خوری

قدم ۱۶۵ وزن ۶۹ و ۷۵ بودم اومدم رو ۶۶ دوباره وزنم رفت بالا ولی دارم کنترل میکنم من رحممو در بیارم اسک ...

🥲😂😂😂😂 سایش همیشه بالا سرت باشه عزیزم پدار یه دونن

قد وزنت ک خیلی خوبه من قدی ندارم ۱۵۵ ک دلم خونه بخاطر قدم وزنم ۷۳ بود ۷۷ شدم الان خیلی وقته وزن نکردم خودمو

بنظرت اگ باشگاه برم چقدر طول میکشه به ۶۰ برسم

یکیم صورتم زودتراز اندامم لاغر میشه صورت لاغر بهم نمیاد اصلا