2777
2789
عنوان

جایی ک همسرم نباشع

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 78 پست
چرا از همین الان اینقدر وابسته به حضور همسر

خب چرا نباید احترام هسرمو نداشته باشه ؟ اک واقعا منی ک برادر زادهشم دوسم داره دلش میخاد باشم باید بگه همسرتم بیاد

در صورتی ک کسایی دیک رو دعوت کرده بود ک واقعا لازم نبود حضورشون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نه خوب نکردی بخاطر شوهر خودتو پیش فامیل آدم بده نکن

اخه میدونی گلم وقتی کسایی رو دعوت کرده بود ک حضورشون بی معنی بود و بقیه فامیلم تایید کردن اینو یعنی همسر من فقط اضافی بود؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خانوادت دعوت کرده یا خودت؟ تو عقد دیگه بنظرم این حرفا نیس شاید هنوز با اون راحت نیستن اگه خودت جدا دعوت کرده مسئله فرق میکنه اما اگه خانوادت لزومی به دعوت همسرت نبوده

عزیزم تو نمیتونی به میزبان بگی فلانی رو دعوت کن یا نکن فقط تشکر کن خواستی برو نخواستی نرو اینم برای ...

بحث ما فرق داشت گلم

زنک زده بود گلایه میکرد از ی سری چیزا من همیشه احترامشو داشتم

گفتم همسر منم مث اونایی ک حضورشون واجب نبود حتی بقیه هم گفتن بهت دعوت میکردی یعنی حتی مث اونام نبود؟؟

نه خب مگه عروسی گرفتین الان نامزدین

عقدیم گلم

ما رسم داریم حتی موقع نامزدی هرجایی بریم دوتایی دعوتمون کنن

و مهمونیشمونم بزرگ بود

اگه همسرت هم مثل خودت هست آره خوب کاری کردی

اره هست واقعا