2777
2789
عنوان

جایی ک همسرم نباشع

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 78 پست
چسی های اوایل عقد منم مثل تو بودم بد ازدواج نیاد خوشحال میشی😂یا بگن اونم بیار میگی میخوامش چیکار بی ...

😂😂😂😂 ن عزیزم میدونی همشون با همسر دعوت شده بودن زنگ زد ک با خونوادهم برم و کلی حرف زد و گلایه کرد منم حرفمو گفتم بهش

اخه خیلیاا رو دعوت کرده بود همسر منم یکی مث اونا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله خواهر منم تصمیم گرفتم به غرورم ارزش بدم

اره اینجوری مفهمن چجوری رفتار کنن باهات

من دوبار رفتم دیدم ن باز همین رواله گفتم بزار بگم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

عقدیم گلم ما رسم داریم حتی موقع نامزدی هرجایی بریم دوتایی دعوتمون کننو مهمونیشمونم بزرگ بود

گلم این رسم رو خودتون گزاشتین یا بقیه هم در جریانن؟!

در کل نباید به عمه مستقیم میگفتی

بعدا اگه پرسیدن چرا نیومدی میگفتی چون همسرم دعوت نبود

دفعات بعد اگر دوست داشتن اون هم تو جمعشون باشه با هم دعوتتون میکنه

شما نمیتونی تو مهمونی که یکی دیگه خرجشو میده مهمون ها رو تعیین کنی

خب توضيح داده ك بايد ب بقيه هم بگه

توضیحش بیجا بود واقعا

اخه خیلیا رو دعوت کرده بود ک اصلا لزومی نبود باشن میدونی چی میگم؟

مجلس مردم داشت یعنی ؟ زنونه نبود یعنی ؟

اره

مختلط نصف فامیل دعوت کرده بود

حتی عموهامم تایید کردن رفتارمو

توضیحش بیجا بود واقعا اخه خیلیا رو دعوت کرده بود ک اصلا لزومی نبود باشن میدونی چی میگم؟

خب تصمیمتو گرفتی کارتم کردی

الان با بقیه چرا دعوا داری ؟

هر کاری دوس داری بکن دیگه

خانوادت دعوت کرده یا خودت؟ تو عقد دیگه بنظرم این حرفا نیس شاید هنوز با اون راحت نیستن اگه خودت جدا د ...

خانوادهمم دعوت کردم

ما رسم داریم وقتی نامزد میکنیم کسی دعوتمون میکنه دوتایی باشه

و مهمونیش مختلط بود و کسایی رو دعوت کرده بود ک اصلا حضورشون لزومی نداشت و نصف فامیل دعوت بودن

ایشالا که شوهرت قدر این کاراتو بدونه و متقابلا همچین تفکری داشته باشه

فداتشم گلی اونم همینطوره

اره اینجوری مفهمن چجوری رفتار کنن باهات من دوبار رفتم دیدم ن باز همین رواله گفتم بزار بگم

منم همیشه من اول به خانواده شوهرم سلام میکردم من همیشه احترامشان نگه داشتم ولی اون دوتا جاریم که یکیشون خواهرمه فکر میکردن وظیفه منه بعد مثلا مهمونی میگرفتن به من نمیگفتند میرفتن مسافرت باهم یواشکی حرف میزدن من نفهمم امروز میخواستم سلام برادر شوهر کنم ولی روش بر نگردونت خیلی برای خودم دلم شکست تصمیم گرفتم غرورم حفظ کنم

توضیحش بیجا بود واقعا اخه خیلیا رو دعوت کرده بود ک اصلا لزومی نبود باشن میدونی چی میگم؟

خب اختيار خونه و زندگي مهمون دعوت كردنش رو داره توي عقد هم دور از ذهن نيست اينكاري ك ميزبان كرده برا بعضيا شايد عادي باشه و حتي ب روي ميزبان نيارن ك پس همسرم چي

شما ك نرفتي ديگه مشكل چيه

کار درست همینهعقد کردینو بدون همسر قشنگ نیست

اره واقعا مخصوصاً خیلیا رو دعوت کنی و همسر منو اضافه بدونی