2777
2789
عنوان

شب آرزوها جمعه پنجم دی ماه

48 بازدید | 0 پست

سلام خدای مهربونم نفسم عشقم دلیل بودن ونبودنم خدا جون من بنده حقیرتم نیازمند وخسته خدا جون میخوام امشب که شب آرزوهاست آرزوها وخواسته های قلبیمو بیان کنم اول اینکه لحظه ای توی این دنیا از تو دور نباشم ولحظه لحظه حس قشنگ باتو بودن وبچشم حس اینکه کنارمی با منی ومن زنده ام برای تو خود خودت تو پروردگار منی آفریدگارمنی تمام هست ونیست منی ومن تو رو از هر چیزی بیشتر دوست دارم خدای مهربونم بزار همیشه بدونم اگه هیچ کسی رو توی این دنیا ندارم تو رو دارم تو کنارمی با تمام بدی ها وگناهم توی یک کلام بگم کاش هیچی نداشته باشم وتنها تورو داشته باشم خدا جون لذت نماز خواندن رو نصیب من کن از تو پنهون نیست که چند سالیه که تارک الصلاة شدم ازهمین امشب که شب قشنگ آرزوهاست میخوام شروع کنم ونمازام رو سر وقت بخونم خدا جون قسمت میدم به چادر حضرت فاطمه که کمکم کن دوباره نماز بخونم اونم با شور وشوق الهی آمین خدا جون سعادت دنیا وآخرت رو نصیب من کن خدا جون امتحاناتت رو برای من آسان گردان وکمک کن که سربلند از امتحانات الهی بیرون بیام خدا جون نعمت سلامتی رو به ما ارزانی ده به من وخانواده وتمام مردم سرزمینم خدا جون سایه پدر مادرم رو بالای سرم حفظ کن وکمکشون کن نوه ونتیجه و ندیده و... رو ببینند خدا جون منو توی زندگی شخصی وزندگی مشترکم خوشبخت کن همسرم اهل زندگی باشه خدایا اخلاقای بدش بهتر بشه ومهرومحبتش نسبت به من زیاد بشه

خدا جون از مال دنیا آنچه در توانت هست وبه وسعت وبزرگی خودت به ما ارزانی ده واکنون برای آنچه که دادی سپاسگزارم

خدا جون همسرم در آستانه تعویض شغله شغل آینده اش خوب و مناسب وپربرکت باشه وموفقیت های روز افزون رابه ما هدیه بده

خودم بتونم درسم روتموم کنم و بهترین شغل ممکن که به صلاحمه برام رقم بخوره حسابی پولدار بشم

درآخر خداجون باران رحمتت را ازما دریغ نکن وکشورمان را سراسر فراوانی ده.

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻